Cecile yeşil şişe parfüm kullanan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
hihoyyyt Kızlar ben anneme hedıye dıye
Yeşil metal kutu içinde Cecile parfüm almıştım yanında da deodorantı hedıyeydı
sımdı kullanıyorm kullanıyorum cok memnunum kaydirigubbakcemile2

annem kullanmıyor cok ıyı durmuyormus onda ben bayılıyorum ama, kullananlar var mı
baska hangı renklerını tavsıye edersınız? hem fıyatı da cok uygundu ben aldıgımda 28 gıbı bır seydı kutusuyla, sımdı de o cıvarda marketlerde de satılabılıyor tavsıye edıyorummm.. acık parfum den cok daha ıyı hem de kalıtelı vee uygun hehe reklam gıbı ama markette satılan orta halli parfumler cok uygun oluyor
lülülülülülü

cnm benimde ablam almış sıkıyorum ama çok kalıcı değil ablam bayılıo ben pek beğenmiyorum..sende dağılıyor mu?

Cecile iristen bahsediyorsun sanırım,bende ondan kullanıyorum her zaman değil ama kokusu çok güzel,onun dışında cecilenin diğer kokuları pek hoşuma gitmiyo açıkçası,aşırı kalıcı değil ama kokusu harika bence yani ben diğerlerini pek denemem

guzel sayilabilir ama asla kalici degil malesef..

cecile iristen bahsediosun.cok severek kullanıyorum ben de. fiyetı 100ml olmasına ragmen uygun diye bol sıktıgımdan mı bilmiorum ama tüm gün kalıyo..denemek için bir tişörtüme sıkmıştım 2 puf,aradan 3 gün gecti hala kokuyodu.bence biras bol sıkınca kalıcı bi parfüm. ben pembe olanı da tavsiye ederim tam bi kış kokusu

pembesı kış kokusu mu
denemek lazım,

bende bol bol sıkıyorum hem güzel kokuyor hem zararı yok açık parfumlerın zararlı oldugunu duymustum yag bezesı vs gıbı,
bunu sıkıyorum kıyafetlerıme bolcana sonra hafıf bı kokusu kalıo aradan zaman geçince.. guzel parfum bencede

ben de pembesini kullanıorum baya bi kalıcı yani..
parfümü sıktığım kıyafeti 1 hafta sonra dolaptan çıkardığımda hala hafif bi kokusu kalmış oluyo..
tavsiye ederim ( yeşilini de aliim baree merak ettm xD )

valla bende iki şişe kullandım 100 ml likten sora bi ara başka parfümler kullandım şimdi yine 50 ml lik aldım, çok kalıcı ve hoş kokusu var ben seviorum.

cecile diva kullanmıstım
baya kalıcı ve cok güzel kokuyor

bende hem yeşilini hemde pembesini kullandım gayet hoş ...ama çok uzun süre kalmıyooo kokusu

aaaaaaaaaa işte parfüm budur...bu ne güzel kokudur....cecile yeşil iris ve cecile pembe diva....muhteşem iki koku...biri yaza biri kışa...biri sabah biri akşam kokusu....a.sa.s

mustakbel kayınvalidem kullanıyodu güzel gerçekten

ben de kullandım ama kalıcı deil pek sevmedim

bende iris i kullanıyorum pek kalıcı deil ama arkadaşlarım bayılıyo bazılarıda parfümün ne die soruyolar...hoş bi koku

kızlar gercekten irisin kokusu bambaska bende iris kullanlardanım =)

yaawww bunun birde okunuşunu yazarmısınız fisfisfis
kafam karışıyoda :tomato:

cecile irisi nişan bohçama koymuşlardı bayılıyordum kokuya ve çok kalıcıydı sıktığım kıyafetimde günlerce kokusu kalıyordu ama kardeşimin bütün ısrarlarına dayanamadım ve ona verdim görümcem de irisi kullanıyordu bir aralar o da çok güzel çok beğeniyordum

bende kullandım yeşilini herkes adını sordu:)) çok sık ama kalıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…