Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar,cecile in parfümlerinden aurayı (mor)kullanmak istiyorum.acaba cecile parfümlerini kullananlar memnunmu?ve özellikle aura yı kullanlar nasıl bir koku sizce?
nasıl kokusu kalıcımı?.bana sanki pembesi ağır kokuyo gibi geldi.mor olanın şişesinin rengini beğendim :)ama kokusu konusunda kararsız kaldım.mor şişeden kullanıp memnun kalan varmı acaba?hafif çiçeksi bir koku arıyorum ama bulamadım.parfüm seçme konusunda hiç yetenekli değilim.daha önce aldığım parfümler hep kaldı.parfümleri ilk denediğimde hafif çiçeksi oluyo. bir müddet sonra bayıyo kokusu. acaba cecile aura nasıl onu merak ettim?
cecile yeşilini kullanıyorum sürekli cok memnunum cok kalıcı ve dikkat cekio etrafımdakiler ismini soruyo genelde mare yazıo üstünde istersen sende bir dene canım tavsiye ederim...
evet bugün parfümeride denedim.mare olan harika ve fresh bir kokusu var.yeşil olanı çiçeksi.en çok yeşil olanını beğendim ama onu yakın bir arkadaşım kullandığı için almaktan vazgeçip aura(mor) almaya karar verdim.evet ilk sıktığınızda ağır bir koku ama sonradan çiçeksi bir kokuya dönüşyor.mare de güzel olmasına rağmen koku hemen gitti kalıcı değil malesef.