• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CECILE Markası Hakkında Yorumlarınız

ben cecile markanın diva parfümünü kullanıyorum gün içinde de çok kalıcı bir kokusu var tabii ki tenden tene fark edebilir ben sarışınım çünkü :) eşim bayılıyor kokusuna o kokuyla aşık ettim kendime :)

bir de terracotta farını mavili pembeli ve beyazlı olan yanında da allığı var çok kullanışlı bir ürün severek kullanıyorum

1 sene öncesine kadar en pahalı markalardan alıs veriş yapardım, bir arkadasımın önerisi ile cecile in turuncu rimeli ile basladım. allıgım , pudram da artık cecile'den ve asla da vazgecmeyi düşünmüyorum. Kirpik takıntısı olan biriyim ve her cıkan ürünü mutlaka deniyorum ama cecile in turuncu ambalajlı rimelinden daha iyi diyebilecegim biri olmadı henüz. pudrasıda kapatıcı özellüğü olan ve yıkanıncada cabuk cıkan bir ürün , terracota allık zaten muhtesem. bunların dısındaki ürünleri bilemem ama bu üçünü mutlaka deneyin derim.

Son düzenleme:
süngerli kalemleri güzel.Bir de toz pudrasını almıştım ama üşendiğim için kullanmıyorum.Kokusuna bayılıyorum ; koklayıp koklayıp kapatıyorum :)

mezuniyet partime 2 saat kala anca alisverisini tamamlamış bitkin perişan yağlı saçlarla takma kirpik almak için girdiğim kozmetik dükkanında kadın bana takma kirpik değil takma kirpik etkili cecile rimel verdi.kakaladı desek daha doğru aslında :23:

velhasılı kelam ben nasıl bu kazıgı yedim bir sürü rimelim vardı zaten neden aldım bunu derken kaç aydir hiç kullanmadim.dün esti birden kirpik kıvırıcımla kıvırdım kirpiklerimi sakin ve dikkatli şekilde sürdüm rimeli.sonuca inanamadım.simsiyah uzun tek tek kıvrık ve ayrik kirpikler. -ki normalde benim kirpiklerim açık renk ince kısa ve seyrektir.-

farketmeden ovusturdum bulasma da yapmadi baya da formunu korudu.sadece aksam biraz sızlama oldu kirpik diplerimde ama sanırım onun sebebi kirpik kıvırıcısını çok hoyrat kullanmam.

sonuç olarak beklemediğim bi performanstı ve 10tlye almıstım:31:

mezuniyet partime 2 saat kala anca alisverisini tamamlamış bitkin perişan yağlı saçlarla takma kirpik almak için girdiğim kozmetik dükkanında kadın bana takma kirpik değil takma kirpik etkili cecile rimel verdi.kakaladı desek daha doğru aslında :23:

velhasılı kelam ben nasıl bu kazıgı yedim bir sürü rimelim vardı zaten neden aldım bunu derken kaç aydir hiç kullanmadim.dün esti birden kirpik kıvırıcımla kıvırdım kirpiklerimi sakin ve dikkatli şekilde sürdüm rimeli.sonuca inanamadım.simsiyah uzun tek tek kıvrık ve ayrik kirpikler. -ki normalde benim kirpiklerim açık renk ince kısa ve seyrektir.-

farketmeden ovusturdum bulasma da yapmadi baya da formunu korudu.sadece aksam biraz sızlama oldu kirpik diplerimde ama sanırım onun sebebi kirpik kıvırıcısını çok hoyrat kullanmam.

sonuç olarak beklemediğim bi performanstı ve 10tlye almıstım:31:

rimelin rengi turuncu mu?

Mac goz kaleminide kullanmis birisi olarak cecilenin siyah asansorlu goz kaleminin kalicigi bir harika! Aglarken bile arkadslarmn dikkati daglyo goz kalemin ne ya hala akmadi diyolar:)

Classic Rouge serisinden 29 nolu rujun rengini çok sevdim ,üstelik uzun süre kalıyor

çift uçlu bir tarafı kalem diğer tarafı sünger olan kalemleri cok güzell harika dagıtıyor ve akmıyor tavsiye ederimm... fiyatı 13 tl civarıydı

rujları çok kalıcı 31 nolu rujunu kullanıyorum çok güzel hem rengi hem de kalıcılığı 10 liraya almıştım :34:

Kurumayan oje yapmışlar onun adına da cecile oje demişler.Bir oje hiç mi kurumaz çok kötü bir oje markası kesinlikle satın almayın

Back