Cecile markası hakkında yorumlarınızı bekliyorum..Bu markanın ürünlerinin tonlarını çok beğeniyorum özellikle rujlarının...Kalitesine gelince idare eder diyebiliriz fiyatları çok uygun..Yalnız aldığım rujların fazla nemli olduğunu söyleyemem birisi pırıltılı ve o kadar sert ki simler dudağımı çiziyor..Biraz daha yumuşak sürülen yapısı olsa fena olmayacak..Glossların durumu ilginç bir grup kolay sürülüyor,yalnız kısa boylu bir grup gloss ise bir süre sonra kuruyor ve dudakla bütünleşiyor çıkarmak zor oluyor ama yine renkler harika!
Bir çok oje aldım,kolay sürülse de çabuk dökülüyor..Parlaklığı ve tonları süfer!Gelelim örneklere::26:
Ay bu Cecil insanı deli ederrr
Ojeleri çok fena, kesinlikle renk vermiyor.. Bi bordo ojesi var bende, rengini çok seviyorum ama hiç abartısız 4 kat sürüyorum o renk çıksın diye. Hatta eski erkek arkadaşımla almıştık ojeleri, ona anlattım işte böyle diye dandık sesil, tırt sesil diye çok dalga geçmişti
valla ben kullanıyorum cecile ürünlerini,gayet iyi bence. hatta ojelerde favori ürünüm cecile diyebilirim.dayanıklı çünkü,2 günde çıkmıyo diğerleri gibi.
Pudrası idare ederdi 2 kez aldım,bir daha almam sanırım daha iyileri vardır çünkü.
Parfümü de idare ederdi.
Rimelini pek sevmedim.
Ojeleri de Pastel'in yanından geçemez bence.
cecile nin likit gibi kremsi farı vardı bir ara denemek için bi tane almıştım bir köşede duruyordu bir süre sonra sürdüm çok hoşuma gitti başka renklerini almak için gittiğimdeyse satıştan kalktığını söylediler :2:
bittikçe aldığımız , hatta stok yaptığımız, " asla vazgeçmem " dediğimiz herhangi bir üründen bizi vazgeçirebilecek kadar önemli belki de tek şey nedir? cevabı burada;
ben kırmızı rujunu almıştım çok güzzel kalıcılığı fln birde diplliner eyeliner gibi bişey almıştım kalem şeklinde ama çok çabuk bitti... çok kullanmadığım halde ama o tarz ürünler hep öle çabuk bitiyo ztn