çok hoşlar yaa :kedi:Canım gerçekten ilk başta görüntüsüyle bile insanı cezb ediyor senin için bir resim daha koyacağım o daha net benim allığım hariç 3 ton daha var ve onlarda altın ışıltısı varmış, ancak allık kullanmaktan çok hoşlanmıyorsan no-01 den daha açık renkleri tercih et derim :) Fiyatı 23- 25 tl arası değişiyor sanırım.Ama top allık çok uzun bir süre gidiyor yani o fiyata kesinlikle değer aylarca kullanabilirsin hatta senelerce kullananlar bile var..
Lip gloss unda yakından çektiğim resmini paylaşacağım hemde fikir sahibi olmuş olursun onunda fiyatını yazayım..
Bu benim çektiğim resim özellikle beyaz zemin üzerine denedim ki rengi anlaşılsın maxi lips 03 numara..Ayrıca çok güzel 2 farklı renk tonuda var ancak onları denemedim..
Fiyatı; 16-17 TL arası değişiyor, 3D effect biraz daha uygun fiyata ama ikiside güzel.
canım güle güle kullan ürünlerini,bizimle çok güzel paylaşmşsın her bir detayıa.s.
ürünlerini duydum ama hiç denememiştim.şu lipgloss ve far paleti çok hoşuma gitti.bilgi için teşekkürler
benim dudaklarım hiç dolgun değil çok inceCanım çok teşekkür ederim yorumun için...
Akitra Resmini koyduğun allık çok güzel görünüyor,farlardada gerçek bir ışıltı var gibi denemedim ama kendini belli ediyor bir paletin içerisinde 7 ton olmasıda çok hoş..Resimler için teşekkür ederim.. :)
youthanasia7
Beğenmene çok sevindim, hazırlamak için çok uğraşmıştım ama değmiş yorumlarınız çok mutlu etti beni..
Bende günlük yaşantımda gözkalemi kullanan biriyim ama şuan kullandığım kalemim bayağı akıyor. Likit eyelineride çok seviyorum fakat kullandığım marka hafif bir alerji yapmıştı.Cecile 'in gözkalemleri hakkında bayağı olumlu şeyler duydum fırsatım olursa onlarıda deneyip yorumlarımı yazarım..
Lipgloss lardan 3D effect olanını dün sürdüm dolgunlaştırıcı diğer glosslarlarda olduğu gibi karıncalanma yaptı ve dudaklarımı bayağı bir dolgun gösterdi.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?