- 24 Ağustos 2009
- 774
- 1
- 36
Bazen yenilik yapar ya insan saçlarında , tarzında
bende kozmetik markamda değişiklik yaptım. Hiç keşf etmediğim ürünleri keşif dünyasına çıktım.
Cecile Loose Powder
ılk kez renkli pudra kullanmaya başladım .Güzel bir pudra özellikle fondoten üzerine uygulandığında pürüzsüz ve ipeksi görünüyor. Çok açık tenliyim 01 nosunu kullandığımda hafif bir bronzluk sağlamış oluyorum.Pudra kutusunda küçük satenli pudra ponponu olmasıda hem şık hemde pratik.
Cecile Blusher Balls
Farklı bir marka kullanıyordum top allığımı bir değişiklik yapmak isteyincede Cecili i keşfettim.Resimdeki 01 no fuşya ve bordo toplardan oluşuyor.ıçinde simleri yok ama oldukça güzel görünüyor devamlı top allık kullanmama rağmen ilk kez allığımın markası bu ürünle soruldu.Kullandığınız allık rengine göre istediğinizi seçebilirsiniz tonlar mevcut.
Beni çeken şeylerden birtaneside allık kutusunun tasarımı oldu. Diğer kutularda olduğu gibi toplar toz haline kolay kolay gelemez ve üstte ayrı açılan bir kapağın içinden mini bir allık fırçası çıkıyor ayrıca bir fırça taşımaya gerek yok..
Cecile 3D Effect Lips
Sürüldüğü anda dudakları dolgunlaştırır. Dudak çizgisini yeniden şekillendirerek, dış hatlarını belirginleştirir.
ıçeriğindeki B3 vitamini sayesinde kan dolaşımını artırarak dolgunlaşmayı hızlandırır.
12 saat boyunca çok daha dolgun, yumuşak ve seksi bir görünüm sağlar.
Islak ve parlak görünümüyle etkileyici ve baştan çıkarıcı dudaklar yaratır.
Bendeki no 01 abartılı olmayan ama belirgin hoş bir ton aşağıda saydığım özellikler maxi lips içinde geçerli...
_Hem çok parlak görünüyor hemde yapışmıyor,
_Kokulu ruj sevenlerin büyük ihtimal yalamak isteyecekleri kadar tatlı bir kokusu var.
_Fırçalı , sünger yapısından rahatsız olanlar için ideal.
_ıçinde kristal gibi ışıldayan sim parçacıkları var.
_Sürdüğünüz anda dudakları gerçekten dolgun gösteriyor.
_ılk sürerken kıvamı koyu gibi gelsede akmasını ve dağılmasını önlüyor bu koyuluk.
Cecile Maxi Lips
Bendeki 03 no , ve şimdiye kadar denediğim lip glosslar içinde en çok sevdiklerim arasına girdi.Ürünün bir kaç aylık kullanımdan sonra ciddi bir dolgunluk sağladığı belirtilmiş ben yeni aldım ve düzenli kullanamıyorum ancak sürdüğüm zaman.
_Hem çok parlak görünüyor hemde yapışmıyor,
_Kokulu ruj sevenlerin büyük ihtimal yalamak isteyecekleri kadar tatlı bir kokusu var.
_Fırçalı , sünger yapısından rahatsız olanlar için ideal.
_ıçinde kristal gibi ışıldayan sim parçacıkları var.
_Sürdüğünüz anda dudakları gerçekten dolgun gösteriyor.
_ılk sürerken kıvamı koyu gibi gelsede akmasını ve dağılmasını önlüyor bu koyuluk.
Markanın açıklamasıysa ;
Bir ay düzenli kullanıldığında dudaklarda %40 dolgunluk sağlar. Nemlendirirken, özel formülü sayesinde dudakları yeniden yapılandırır. Dudakların ana hatlarını belirginleştir ve seksi bir görünüm sağlar. Yüksek derecede parlatma özelliğine sahiptir.
Cecile Maxi Lips Klinik Test Sonuçları:
22 ve 40 yaş arası sağlıklı dudakları olan 10 kadına 29 gün boyunca günde 3 defa Maxi Lips sürüldüğünde ortaya çıkan klinik testlerin sonuçları:
•Dudak hacminde % 40 artış
•Dudak neminde % 60 gelişme
•Dudak görüntüsünde %100 şişme
•Dudak yumuşaklığında %70 artış
Son düzenleme: