bu bakanın istifa etmesi ya da istifaya zorlanması lazım. hatta onun yerinde olsam insan içine çıkamazdım utancımdan ülkeyi terkederdim acaba başını yastığa koyup uyuyabiliyor mu o günden beri ? uyuyordur büyük ihtimalle. ilahi adaletin tecelli etmesinden korksun kuldan da utanmıyorsa.
ben utandım onun yerine izlerken resmen onun adına utandım.
yoo çok rahat uyuyodur fakire fukaraya yardım etti ya, kameralar önünde sevap işledi
eminim bu izleyenlerin (kadınlı erkekli) yüzde 90 ı kızı suçlamıştır, kadın ne söylese hata ne yapsa yanlış, yersiz bu ülkede çünkü
geçen sene bir haber çıkmıştı başbakan bu erdoğan bayraktar' a '' yaptığım en büyük hatalarımdan birisin '' demiş. doğruluk payını bilemem ama eğer doğruysa ilk defa bir konuda başbakana katılıyorum
bunların hangisi birbirinden farklı ki, hepsi aynı, bıyıkları bile aynı
al ananıda git geldi aklıma
vatandaş itinayla püskürtülür
neyse yorumsuz dedim yine yorum yaptım
Kızcağız ilaç için yardım istiyor adam para veriyor. Yazıklar olsun insan gibi dinlememiş besbelli. Alırsın yanına konuşursun sokak ortasında para vermek nedir?
Erdoğan madem ''hayatımdaki en büyük hatasın'' demiş. Neden hala görevde tutuyorsun? Bir an önce yapılması gereken belli!
Bi de nasıl elini tutmuş yardım istiyoBu adama gerizekalı demiceksin de ne diyeceksin
Kız bi de bakanım diye sesleniyo hadiseden sonra:26:
Senin gibi bakan olmaz olsun.
Aklıma geldikçe üzülüyorum ya:26:
Bi de alındı diyo salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?