cebinden düşürme çok para var orda

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
[video=youtube_share;yZnWy9LgchY]http://youtu.be/yZnWy9LgchY[/video]

yorumsuz

izlerken ağlayacaktım nerdeyse dün haberlerde gördüm allah kimseyi çaresiz bırakmasın

bu bakanın istifa etmesi ya da istifaya zorlanması lazım. hatta onun yerinde olsam insan içine çıkamazdım utancımdan ülkeyi terkederdim acaba başını yastığa koyup uyuyabiliyor mu o günden beri ? uyuyordur büyük ihtimalle. ilahi adaletin tecelli etmesinden korksun kuldan da utanmıyorsa.

ben utandım onun yerine izlerken resmen onun adına utandım.

Son düzenleme:

yoo çok rahat uyuyodur fakire fukaraya yardım etti ya, kameralar önünde sevap işledi

eminim bu izleyenlerin (kadınlı erkekli) yüzde 90 ı kızı suçlamıştır, kadın ne söylese hata ne yapsa yanlış, yersiz bu ülkede çünkü

geçen sene bir haber çıkmıştı başbakan bu erdoğan bayraktar' a '' yaptığım en büyük hatalarımdan birisin '' demiş. doğruluk payını bilemem ama eğer doğruysa ilk defa bir konuda başbakana katılıyorum

bunların hangisi birbirinden farklı ki, hepsi aynı, bıyıkları bile aynı

al ananıda git geldi aklıma

vatandaş itinayla püskürtülür

neyse yorumsuz dedim yine yorum yaptım

bunların hangisi birbirinden farklı ki, hepsi aynı, bıyıkları bile aynı

al ananıda git geldi aklıma

vatandaş itinayla püskürtülür

neyse yorumsuz dedim yine yorum yaptım

aynen rol modelleri başbakan zaten. eski içişleri bakanının da adamın birini hele bi oyna diye oynattığını da unuttum. gerçi o oynayan şahisyete bakandan daha çok kızmıştım ya neyse

Aman deyim kızlar ben buralara hiçbişicikler yazmadan toz keseyim :))girersem çok fena olur sonra

sayın bakan okusun eğer hayatında yunus emre diye birini duymuşsa tabii.

Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

bu kişiye ve onun zihniyetindekilere hakkımı helal etmiyorum, bunlara oy verenlere de... anca parar verip savuşturur işte...

tarım bakanı gdo yu,mısır şurubunu serbest bırakır millet kanser olur
sağlık bakanı hast.lerden profları kovar kanser hastaları ne dr. bulur ne ilaç
bu bakan efendide kanser hastasına para verir başından savar..
sonra bu hastalar ölür......
nüfus azalınca başbakan da 5 çocuk yapın der..
yol yapar heryerde sayar şu kadar km yol yaptık iye..
o yollardan geçecek insan kalmayınca bakanlarıyla el ele gezsinler artık

iyi alıştı bunlar herkesi kendileri gibi satılık zannediyorlar.Kız ilaçlar karaborsada diyor para veriyo git al diyo ya terbiyesiz.
Akşam haberlerde gördüm bu badem bıyığı yine utanmaz utanmaz sırıtıyodu bu konudan bahsederken ,her zaman yaptıkları gibi badem bıyık sırıtması.....artık görmeye tahammülüm kalmadı.

Badem bıyıklarını.......... Bu arsızlar hiç ölmeyeceklerini sanıyorlar herhalde. Rabbim aynı hastalığı versin, yok yok daha beter milyonda 1 görülen hastalık versin tez zamanda, yolsuzlukla götürdükleri paralar kurtaramasın onları inşallahhhhh....

Kıza çok üzüldüm, kızın düştüğü duruma yazık, bakanın da insanlığına yazık.
İçler acısı

Kızcağız ilaç için yardım istiyor adam para veriyor. Yazıklar olsun insan gibi dinlememiş besbelli. Alırsın yanına konuşursun sokak ortasında para vermek nedir?
Erdoğan madem ''hayatımdaki en büyük hatasın'' demiş. Neden hala görevde tutuyorsun? Bir an önce yapılması gereken belli!

Bu yapılan mevki , makam ayıbı değil insanlık ayıbı.

Bu ve bunun gibi bir kaç isim daha var , hemşericilik anlayışı ile koltuk kapmış olup , oturdukları makamı zerre hakketmeyen isimler.

İzledikçe sinirleri zıplıyor insanın , avucuna para sıkıştırmak ne demek yaa , hele de olayın vehametini anlayınca kuyruğu sıkışmış şekilde vali yardım edeceğim dedi bıdı bıdı....

Rezillik ...

Dün de yorum yaptım ama gördükçe sinirim zıplıyor..

Tam bir şuursuzluk, pişkinlik ve utanmazlık örneği.
Dangalak.

Bakmak istemiyorum artık şu habere, feci geriliyorum.

Rabbim kızcağıza acil şifalar versin..

Bi de nasıl elini tutmuş yardım istiyo Bu adama gerizekalı demiceksin de ne diyeceksin
Kız bi de bakanım diye sesleniyo hadiseden sonra:26:
Senin gibi bakan olmaz olsun.
Aklıma geldikçe üzülüyorum ya:26:
Bi de alındı diyo salak.

Bide cebinden düşürmesin çok para var orda diyor. Yazık insanlık yoksunu. Kız tepki gösterinde etekleri tutuştu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…