CD lerinizi evde nereye koyuyorsunuz?

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Evde bir suru film ve müzik CD si var.Gitarın iç kısmı ile yapılmış çok güzel CD likler de var ikeada standart ince uzun CD likler var.hepsi evime uyumlu olur.
Siz CD keri nereye koyuyorsunuz ? CD lık almayı düşünüyorum IP ucu model vs link atarmisiniz ?

Tatlım biz filmlerimize, müziklerimize hep internet üzerinden erişim sağladığımız için bizim evde hiç cd yok :) Hatta internet bağlatmadan önce film almaya gittiğimiz de de cd'sini almaz flash disk'e attırırdık.. Ama dediğin gibi ikea gibi yerlerde çok şık cd'likler var.. Duvara monte edilen cinsten.. Tercih edebilirsin hem odana şık bir görünüm katar..

çok hoş modern kitaplık tarzı raflar var bir sürü şekillerde şahsen benim evimde var su an ben kitap için kullanıyorum ama eger cd ler özel kutularındaysa muntazam bir şekilde dizebilirsin ya da görünmesini istemezsen kapaklı bir şeyler seçebilirsin ben gittigidiyordan almıştım duvara monte ediliyo çokta şık ve modern duruyo bence degişik birşeyler bulacagına eminim hem istedigin bir cd yi rahatlıkla bulabilirsin de

çok hoş modern kitaplık tarzı raflar var bir sürü şekillerde şahsen benim evimde var su an ben kitap için kullanıyorum ama eger cd ler özel kutularındaysa muntazam bir şekilde dizebilirsin ya da görünmesini istemezsen kapaklı bir şeyler seçebilirsin ben gittigidiyordan almıştım duvara monte ediliyo çokta şık ve modern duruyo bence degişik birşeyler bulacagına eminim hem istedigin bir cd yi rahatlıkla bulabilirsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…