Cc kerinden memnun olmayıp 2. Ameliyatı düşünenler buraya lütfennn...

sardunya2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
248
105
kızlar cc kerinden memnun olmayan varmı büyük veya küçük diyenler. Ben memnun değilim 275 cc taktırdığıma pişmanım Zaman'ı geri almak istiyorum yaaaa!!! Onun için 2-3 sene sonra tekrar olmayı düşünüyorum param boşa gitti :KK43:

kızlar cc kerinden memnun olmayan varmı büyük veya küçük diyenler. Ben memnun değilim 275 cc taktırdığıma pişmanım Zaman'ı geri almak istiyorum yaaaa!!! Onun için 2-3 sene sonra tekrar olmayı düşünüyorum param boşa gitti :KK43:
Cok mu kucuk? Foton varsa izler misin belki sana oyle geliyordur. Hemen panik yapma

Ben kesinlikle düşünüyorum benimkiler çok küçük ağlıyorum yaaa sürekli :KK43:( bikaç doktora danıştım 3ay sonra tekrr ameliyat olabilirsiniz diyor kimisi en az 6ay diyor kimisi 1hafta içinde yapılabilir diyor. Offffff ben napacam yaptırayım desem şuan paramda yok bunun için

Ben kesinlikle düşünüyorum benimkiler çok küçük ağlıyorum yaaa sürekli :KK43:( bikaç doktora danıştım 3ay sonra tekrr ameliyat olabilirsiniz diyor kimisi en az 6ay diyor kimisi 1hafta içinde yapılabilir diyor. Offffff ben napacam yaptırayım desem şuan paramda yok bunun için
Sakin ol lütfen
hangi dr 1 hafta sonra dedi yuh yani
bekle biraz

Naci çelik ve haldun kamburoğluna sordum. Haldun hoca 1-2hafta içinde kapsül olmadan yapılmalı yada 6ay beklenmeli dedi.naci beyde 1hafta içinde yapılabileceğini söyledi

Naci çelik ve haldun kamburoğluna sordum. Haldun hoca 1-2hafta içinde kapsül olmadan yapılmalı yada 6ay beklenmeli dedi.naci beyde 1hafta içinde yapılabileceğini söyledi
Tamam 1 hafta sonra yapılabilir belki anladım ama daha çok yeniler biraz bekleyin demeleri daha doğru olurdu kanımca

Beyin benim doktorum 1 sene sonra olabilirsin derdi bence bekle 1 sene içerideki yaraların iyileşmesi için iyi bir süreç bende mutsuzum hatta bunalıma girdim nerdeyse rüyamda bile silikonlarımla uğraşıyorum artık:)

ben sanırım gördüm fotoğraflarını iyilerdi sanki ama hatırlamıyorda olabilirim zamanla daha iyi gelebilir bence hiç düşünme bile 275 çıkarıp 400 koyacak değiller olan kapasite ne ise ona göre koyulur.

ayrıca zaman geçtikçe daha zorlaşır çünkü vücut ona kapsül saracak bi sefer birde onları ameliyatta temizlemek zorunda kalacaklar. kas altıysa zamanla kas kendini salar ama sonuçta bi baskı oluşturur

Tamam 1 hafta sonra yapılabilir belki anladım ama daha çok yeniler biraz bekleyin demeleri
2gün oldu fotolarıma bakabilirsin. Ferruh beyden çok memnunum çok iyi bi hekim burada ben kesinlikle yanlış anlaşılsın istemiyorum.isteklerimi doktoruma doğru anlatamadığımı düşünüyorum. Naci bey biraz bekleyin ödemler geçsin 3hafta sonra tekrar yaptırmak isterseniz yaptırabilirsiniz ama ben daha küçük cc koyardım dedi

Tabi cnm bende doktorumdan memnunum ikinci ameliyatımı olursan yine eser hanıma olucam çünkü çok konforlu bir ameliyat geçirdim. Ben sadece cc konusunda çok ısrar etmedim doktorun kendine bıraktım biraz dağa büyüğü olsun denedim. Senin olayına gelince şuan 2 gün olmuş senin kasaltı burda kasaltı olan arkadaşların ilkten küçük gözüküyor sonradan bakmışız büyümüş senin kaslarını kendini bırakınca gözüne büyük gelir merak etme çünkü 345 cc küçük değil. Birde beni düşün 275 cc :) aramızda 70 cc var. Bence bekle çok yenisin 2 ay sonrada beğenmezsen bence 1 veya 2 sene sonra ol en azından çektiğine değsin biraz bunu kullanırsın hemde ameliyat yerlerin iyileşir bu benim fikrim. Karar senin :) B behin

X