- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 36
bende büro isi ariyorum üni terkim tabi ki kesinlikle nasip kismet bakalim insaAllah Rabbim hayirli bir is nasip eder bana cücüklerimiz olana kadar
inşallah inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende büro isi ariyorum üni terkim tabi ki kesinlikle nasip kismet bakalim insaAllah Rabbim hayirli bir is nasip eder bana cücüklerimiz olana kadar
Bende Temmuz'dan sonra gebze'de yaşayacağım nasipse.Nasıl alışacağım bimiyorum:44:
bende darıca da yaşıyorum..Hoşgeldiniz bayanlar..
hoşbulduk canım evet memnunum bildiğin kasaba gibi biyer ama bunu darıcanın merkezi için söylüyorum mesela darıcanın çevreleri var oralar kasaba gibi değil farklı yerler.
Sende darıcaya mı geleceksin? Tam olarak bellimi yerin.
bende gebzeden darıcaya gelin geldim.23 senedir gebzede yaşadım kalabalık bir yer her çeşit insan var yani..senin geldiğin yere bağlı ama ilk zamanlar alışamayabilirsin.ben gebze çarşıda oturdum hep o taraflar iyi..İzmit ve istanbula yakın bu avantajı var birde yeni açılan büyük gebze centeremız var:82:
gebze için büyük bir yenilik orasıdarıca hayvanat bahçesi var..eskihisar ve darıca sahil kenarı oralarda güzel yerler canın sıkılmaz.
Ama alışırsın muhakkak insanın kendi eşyası evi nerdeyse zaten oraya alışılmıyormu
Neden alisamadin peki sen? Memleketin neresi?
Komsuluk mesela cok önem verdigim bir sey. Illede cok sIki fiki olmaya lüzum yok ama en azindan sicak bir merhaba ile karsilanmak isterim en azindan.
darıcanın neresindesinn?? bende darıcada oturuyorum
Ben hemen Faik Şahenk İÖO un yanında oturuyorum canım. Valla tanışalım. Rümeysa da bana yakın yani Kulübün Sultanı ama onunla nasip olmadı görüşmek aslında biz darıcada oturanlar bir yer belirleyip tanışabiliriz.
masumum canim evlerin fiyatlari ne kadar civari orada? bizde ev almayi düsünüyoruz bir iki yil icinde.. nasip olursa insaAllah..
tanisin kaynasin bir sene sonra en gec bende gelicem yaniniza benide bekleyin emi :))
Normal 2+1 evler 85.000 falan bende netten takip ediyorum, evine ve yerine göre tabiki fiyatlar değişiyor. İnşallah canımya sen hayırlısı ile gel inşallah.
Kızlar sallandık ya çok korktum. Kaç saat arabada oturduk, sonra baktık kimse yok, geri çıktık yukarı.