Cayirova, Darica, Dilovasi veya Gebze'de ya$iyorum diyenler : )

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Cayirova, Darica, Dilovasi veya Gebze'de yasayanlar... :80:

Bu topicte sohbet edip,

tanisip, kaynasip yeni komsu ve

arkadas edinemeye ne dersiniz kizlar?

Ben Gebze'ye gelin gelecegim icin

Gebze ve civarinda yasayan bayanlarla muhabbet etmeyi isterim.

Umarim beni burada yalniz birakmazsiniz.

Hoşbulduuuk bende varım darıcadan tanışalım tabi bende buraya iş nedeniyle gelmiştim 3 senem doldu ama olmadı tekrar geldiğimiz yere istanbula dönüyoruz yakında kısmetse netse sen nereden geliyorsun gebzeye :13:

ben varım ben gebzede ikamet ediyorum

Hosgeldiin :) Dogma büyüme gebzelimisin yoksa daha sonradan mi geldin sende gebzeye? Gebzeden memnunmusun peki :)

Sende hosgeldiin :) istanbula mi dönüyorsunuz? Ben evlenecegim ve Gebzeye gelin gelicem :)

yok ben görev icabı burdayım, buralı değilim aslen, ama 3 senedir burdayım seviyorum artık gebzeyi, alıştım yani

Anladim. Peki Gebzede ki okullardan hastanelerden doktorlardan memnunmusun? Bu arada ne isi yapiyorsun? :)

biz istanbula dönüyoruz sende istanbuldanmı geliyosun yoksam :26:

Yok ben yurt disindan geliyorum :) Ne zaman istanbula döneceksiniz peki?

Anladim. Peki Gebzede ki okullardan hastanelerden doktorlardan memnunmusun? Bu arada ne isi yapiyorsun? :)

her yerde olduğu gibi gebzede de iyi muhitteki okullar ve kötü muhitteki okullar da var, hastanelerdden doktorlardan memnunum, benim bi sıkntım olmadı şimdiye kadar,
ben öğretmenim canım burda

her yerde olduğu gibi gebzede de iyi muhitteki okullar ve kötü muhitteki okullar da var, hastanelerdden doktorlardan memnunum, benim bi sıkntım olmadı şimdiye kadar,
ben öğretmenim canım burda

Anladim canim. Tabi her yerde iyi ve kötü seyler vardir. Gebzede birde sanayi bölgesi oldugu icin is bulmak pek zor olmayabilir degilmi? Yani ben türkiyeye gelince bir sirketin bir departmaninda calismak istiyorum muhasebe, insan kaynaklari vs. gibi. Ama bulabilirmiyim iste onu bilmiyorum :)

Gebzecenter'e gitmisindir kesin dimi? Nasil bi yer sence? Övüldügü kadar varmi?

Bu arada örgetmenlikte cok güzel bir is olsa gerek dimi :)

Yok ben yurt disindan geliyorum :) Ne zaman istanbula döneceksiniz peki?
[/QUOTE]

bu yaz döneceğiz kısmetse canım sen yurtdışından geliyorsan gebzede braz zorlanabilirsin gebze center haricinde pek gezilecek bir yer yok çünkü ama zamanla alışılıor ben darıcada oturuyorum burası yaşamak için daha güzel bir yer bence

Bende yakında 1 yıl olacak Darıca ya taşınalı, yaşamak için güzel bir yer ama ben hiç alışamadım maalesef bugün imkanım olsa anında memleketime geri dönerim. Herkes için geçerli olmayabilir ama insanları çok soğuk ve mesafeli. Benim oturduğum sitede komşuluk sıfır.

Ben burdada aslinda ufak bi kasabada yasiyorum ama ben daha cok gezilecek yerleri degilde ortamlari merak ediyorum yani temiz mi güvenilir mi vs bu tür seyleri merak ediyorum doktorlari okullari iyi mi is imkanlar nasil bunlari cok merak ediyorum...

Neden alisamadin peki sen? Memleketin neresi?

Komsuluk mesela cok önem verdigim bir sey. Illede cok sIki fiki olmaya lüzum yok ama en azindan sicak bir merhaba ile karsilanmak isterim en azindan.

darıcanın neresindesinn?? bende darıcada oturuyorum

ben gebze doğmalıyım inanü mahallesi arapçeşme çarşı cocuklugum oralarda geçti :) bence gayette güzel herseyiyle bizim komsularımız çok iyiydi baba tafafım full gebzede sülalem orada yani:) her yerde bi akrabamız var

Allahin izniyle 2012 gelini olacagim :) gebzede nerde calisiyosun peki? burada is konusunda pek bi sanssizdim Allahin taktiri gönlümce bir is bulamadim insaAllah gebzede bulabilirim diye ümit ediyorum.. gezme konusuna gelince izmit ve istanbulun coook fazla uzak olmamasi benim icin iyi dedigim gibi gezilecek yerlden cok daha farkli seyleri düsünüyorum.. cünkü burda da ufak bi yerde yasiyorum cok gezen tozan biri degilim ama evlendikten sonra degisir mi bilmiyorum :)) amin canim insaAllah Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder

vallahii hangi sektörde iş aradığını bilmiyorum ama biraz çevre biraz şans.. yani bulursun ya da bulamassın demiyim ben.. ben merkezde bi büroda çalışıyorum proje çiziyorum..

vallahii hangi sektörde iş aradığını bilmiyorum ama biraz çevre biraz şans.. yani bulursun ya da bulamassın demiyim ben.. ben merkezde bi büroda çalışıyorum proje çiziyorum..

bende büro isi ariyorum üni terkim tabi ki kesinlikle nasip kismet bakalim insaAllah Rabbim hayirli bir is nasip eder bana cücüklerimiz olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…