- 4 Ağustos 2022
- 5.996
- 2.858
- 103
- Konu Sahibi Alliswell23
Arkadaşlar çaycımı 2 aydır kullanıyorum sarardı, karbonat limon tuzu sirke tüm yöntemleri denedim beyazlamadı nasıl beyazlatabilirim yardım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı dert bende de var. Yanmış gibi oldu. ısı kaynaklı sanırım ama geçmiyor malesef.Arkadaşlar çaycımı 2 aydır kullanıyorum sarardı, karbonat limon tuzu sirke tüm yöntemleri denedim beyazlamadı nasıl beyazlatabilirim yardım lütfen
Yanmış gibi değil çay lekesi var ve o sarartı tüm yolları denedim çıkmadı. Bir deterjan temizlik ilacı var mı acabaAynı dert bende de var. Yanmış gibi oldu. ısı kaynaklı sanırım ama geçmiyor malesef.
Çaycının üstü mü ?Arkadaşlar çaycımı 2 aydır kullanıyorum sarardı, karbonat limon tuzu sirke tüm yöntemleri denedim beyazlamadı nasıl beyazlatabilirim yardım lütfen
Demlik kısmıÇaycının üstü mü ?
Nerde bulabilirim bu ürünüAmway sa8 toz şeklinde beyazlatıcısı var, aslında çamaşır begazlatıcı ama bu alanda sa kullanımı varmış. Aradığınız ürün tam olarak bu.
DeneyimPoşete cif döküp ovmak.
Benimde problemim gerçekten geçmiyor bilemedim çözümünüYa benim de çaydanlıgımda su lekeleri oluştu nasıl geçirebilirim
Çaycımda da sizinki gibi sararma oldu bende de. Eşim onu çamaşır suyu ile ovalım dedi reddettim. Ondan çay içiyoruz o kimyasalı insan döker mi. Eşim mi ben mi bu işi bilmiyoruz bilmiyorumBenimde problemim gerçekten geçmiyor bilemedim çözümünü
Aynı problemi yaşıyordum çaycımın üzeri çay lekeleri oluştu yengem dedi ki azıcık çamaşır suyu ve üzerine sıcak su koy onu 5 saate yakın beklet beklettim sonra bi yıkadım sanki ilk aldğım günkü gibiydi ama aşırı durulama yaptım 24 saat kullanmadım ha bire su koyup beklettim 2-3 saate bi suyunu değiştirdim yine yıkadım yine su koydum yani kimsaldan arındırdım çok şey denedim ama olmadı inanın bitkisel olarakÇaycımda da sizinki gibi sararma oldu bende de. Eşim onu çamaşır suyu ile ovalım dedi reddettim. Ondan çay içiyoruz o kimyasalı insan döker mi. Eşim mi ben mi bu işi bilmiyoruz bilmiyorum
Çaycının üzerinde ki su lekeleri için de anway’ın fırın temizleyicisi i var bende. Çelik olan yerleri parlatma özelliği de var harika bir ürün . Dış yüzeye sürüyorum 5 dk sonra yıkıyorum ve ter temizBenimde problemim gerçekten geçmiyor bilemedim çözümünü
Dün bir arkadaşım çamaşır tozu dök üstüne kaynar su dök pırıl pırıl olur dedi denedim gene olmadı oda kimyasal yine de denedim ama fayda yokÇaycımda da sizinki gibi sararma oldu bende de. Eşim onu çamaşır suyu ile ovalım dedi reddettim. Ondan çay içiyoruz o kimyasalı insan döker mi. Eşim mi ben mi bu işi bilmiyoruz bilmiyorum
Bunu da bir deneyim artık tüm yolları deniyorum çamaşır suyu domestos kullanabilir miyimAynı problemi yaşıyordum çaycımın üzeri çay lekeleri oluştu yengem dedi ki azıcık çamaşır suyu ve üzerine sıcak su koy onu 5 saate yakın beklet beklettim sonra bi yıkadım sanki ilk aldğım günkü gibiydi ama aşırı durulama yaptım 24 saat kullanmadım ha bire su koyup beklettim 2-3 saate bi suyunu değiştirdim yine yıkadım yine su koydum yani kimsaldan arındırdım çok şey denedim ama olmadı inanın bitkisel olarak![]()
Amway in kendi sitesinde veya trendyolda vardır. Aslında bireysel satış yapıyolar ama satan kişi bulmanız lazım, internet daha pratik geliyo banaNerde bulabilirim bu ürünü
Evet bende domestos kullandım az miktarda içine atın ve üzerine sıcak su dökün şenliği dolduracak kadar. Sonra sonucu görürsünüz ben şok oldum ilk aldığım gün gibiydi ama sonra 24 saat kullanmadım arındırdım öyle kullanmaya devam ettim ve tertemizdiBunu da bir deneyim artık tüm yolları deniyorum çamaşır suyu domestos kullanabilir miyim
İnanılmaz bir etki gösterdi her yolu denedim olmamıştı sizin söylediğinizi yaptım yeni almış gibi parladı resmen çok teşekür ederim fikir içinEvet bende domestos kullandım az miktarda içine atın ve üzerine sıcak su dökün şenliği dolduracak kadar. Sonra sonucu görürsünüz ben şok oldum ilk aldığım gün gibiydi ama sonra 24 saat kullanmadım arındırdım öyle kullanmaya devam ettim ve tertemizdi![]()
Cif poşet yap caydanliksa eğer süper oluyorYa benim de çaydanlıgımda su lekeleri oluştu nasıl geçirebilirim