es_esxxxx Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 559 1 116 Samsun 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es_esxxxx #1 mrb arkadaşlar..çaycı alıcam ama marka sormak ıstıyorum önnce kı arçelikti ve sıgorta atıp bozuldu garantıyede girmedi tamirde olmadı ..bayadır alıcam yıne bozulur dıye almadım ama istıyorum tefalin ıkı modeline baktım ama kararsızım kullanan yıllardr memnun olanlardan tavsiye alabılırmıyım.teşekkürler
mrb arkadaşlar..çaycı alıcam ama marka sormak ıstıyorum önnce kı arçelikti ve sıgorta atıp bozuldu garantıyede girmedi tamirde olmadı ..bayadır alıcam yıne bozulur dıye almadım ama istıyorum tefalin ıkı modeline baktım ama kararsızım kullanan yıllardr memnun olanlardan tavsiye alabılırmıyım.teşekkürler
minseo 𝑬.🌾🤍 Pro Üye 5 Mart 2013 23.557 44.689 798 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es_esxxxx #2 tefal küçük ev aletlerinde çok başarılı arzumda güzel :)
C cetinay Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2013 4 0 16 İstanbul 11 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es_esxxxx #3 Korkmaz ın A 342 Çaykolik modelini tavsiye ederim. Altı Çelik üstü porselen. Harika çay demler. Plastik olanlarla çay güzel olmuyor KORKMAZ A 342 ÇAYKOLİK ÇAY MAKİNASI :: ovalmarket buradan bakabilirsin.
Korkmaz ın A 342 Çaykolik modelini tavsiye ederim. Altı Çelik üstü porselen. Harika çay demler. Plastik olanlarla çay güzel olmuyor KORKMAZ A 342 ÇAYKOLİK ÇAY MAKİNASI :: ovalmarket buradan bakabilirsin.
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.820 123.226 1.123 13 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es_esxxxx #4 Tefal BJ2001 My Tea Çay Makinesini kullanıyorum. çayı sıcak tutma fonksiyonun yanında su kaynadıgı zaman sesli uyarı yapması gerçekten harika. çay makinası sizi çaydanlıgı aratmıcak kadar güzel çay demliyor...
Tefal BJ2001 My Tea Çay Makinesini kullanıyorum. çayı sıcak tutma fonksiyonun yanında su kaynadıgı zaman sesli uyarı yapması gerçekten harika. çay makinası sizi çaydanlıgı aratmıcak kadar güzel çay demliyor...