Duruladım çok iyi ama şart mı bu temizlik onu da merak ettim..Güzel durulamadnz belki
Çaydanlığın altınida temizlediniz mi ?Merhaba arkadaşlar
Gece gece içime dert oldu çay da demleyince. Sabah akşam içiyoruz sonuçta.
çayçım var onu temizledim(elektrikli çaydanlık) Öncesinde sirke ve karbonat koydum ama demlik beyazlamadı. Ben de domestosla beklettim biraz. Sonra telle ovdum parladı. Oldu. Sorun şu ki, benim kararmış demliğimdeki çayın tadı daha güzeldi. Temizlemeyeydim keşkeŞimdi bulaşık suyu içiyor gibiyim. Kararan demliğin içini temizlemek şart mı? Temizlemesek o koyu katman zarar veriyor mu ki sağlığa? Kahvehanelerde falan temizliyorlar mı bu demlikleri düzenli?
Limon tuzu koyup beklettim temizledim kireçler hemen gittiÇaydanlığın altınida temizlediniz mi ?
Yarıya kadar su koyup içine bir tatlı kaşığı limontuzu at kaynat sonra tadı düzelirMerhaba arkadaşlar
Gece gece içime dert oldu çay da demleyince. Sabah akşam içiyoruz sonuçta.
çayçım var onu temizledim(elektrikli çaydanlık) Öncesinde sirke ve karbonat koydum ama demlik beyazlamadı. Ben de domestosla beklettim biraz. Sonra telle ovdum parladı. Oldu. Sorun şu ki, benim kararmış demliğimdeki çayın tadı daha güzeldi. Temizlemeyeydim keşkeŞimdi bulaşık suyu içiyor gibiyim. Kararan demliğin içini temizlemek şart mı? Temizlemesek o koyu katman zarar veriyor mu ki sağlığa? Kahvehanelerde falan temizliyorlar mı bu demlikleri düzenli?
Kirec insan için zararlı. Çok sık olmasa da gene temizlenmeli bence suyun kirec oranina göreDuruladım çok iyi ama şart mı bu temizlik onu da merak ettim..
O kişiye göre değişir... Ben asla sapsarı bir çaydanlık veya çay makinesinde demlenen bir çayı içmem... rahatsızlık hissetmiyorsanız için...Duruladım çok iyi ama şart mı bu temizlik onu da merak ettim..
Galiba oyle bende ne zaman temizlemesem çaydanlığı çayım bulanık oluyor bi tuhafYoksa kireçli olunca mı çayın tadı daha güzel oluyor
Muhtemelen ankarada yasiyorsunuzLimon tuzu koyup beklettim temizledim kireçler hemen gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?