Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

oyyy hemşoomm.yerim seni kısss.
çok sağol canım benim.hep beraber daha zevkli olur gel sende yamacıma hadi hadii.
koyalaım çaylarıda ooohhhhhh..terliiikkk kısss gel hadiii,,,cokacimcoook

oofff yine döktürmüşsün terlikcim.
neler neler var,çay desen,tam kk lik iç iç bitmezz

bahceden getirip torpağıyla koyduğun,soğanlı o,çiçaaa bittim kaydirigubbakcemile3.

yenmiyo demiii :roflol:

Yenmiyor canım canlı çiçek nergis, harika bir dekor oluşturmuş değilmi ?... öyle güzel görünüyorduki o sebeple ekledim buraya...

corek.jpg
amasya-coregi2-300x225.jpg
3256061550_0198bde7cb.jpg
semaver.jpg
b-382991-bir_bardak_%C3%A7ay.jpg

Merhaba çayseverler...Bu ikramım öncelikli olarak irna ablam sonra sizler için....a.s

ooooo irnam bitirir bize kalmaz sonraaa... amaaaa.... canım irnam şaka şaka feda olsun sana tatım... kaydirigubbakcemile3

oyyy hemşoomm.yerim seni kısss.
çok sağol canım benim.hep beraber daha zevkli olur gel sende yamacıma hadi hadii.
koyalaım çaylarıda ooohhhhhh..terliiikkk kısss gel hadiii,,,cokacimcoook

geldim geldimmm canım benim geç oldu ama sizler yoksunuz... akannehir

Günaydın arkadaşlar kahvaltıyı hazırlıyorum...
Çayım demleniyor birazdan hazır ... yenimi kalktınız hadi camları açınnn odalar havalasın biraz evi toparlayıp çıkın çıkın gelin bekliyorum.... esmer güzelim buradayım hadi güzelim beklerim , yeşilim senide beklerim tatlım....

1663948kpq5wu0d2l.gif

bende geldim kimse yok
cuman mubarek olsun terlikkk

gunaydin cay tiryakileri,,,,,,,,,,,,
bende bi cay kapip geliyim,cok acik iciyorum ama idare edicez artik,:kahve:
mutlu gunler dilerim herkeseopuyorumnanaktan

onexny8coh0.gif
Hazırlıyoruzzzz kahvaltılarınızı yeğenimle....

Kalkmadınızmı dahaaaa hadiyinnnn....

wwwhalkalisekercom.gif

merhabalar yine elimde yeşil çayım ve bu topiğe giriyorum.

nasılsınız? görüşmeyeli tiryakiler.....

Son düzenleme:
fondantcake.jpg

Günaydıııın gününüz aydın olsun. Çayın kokusu gelmeye başladı . Ev sahibi ne zaman ikram.:))

geldim geldim...az yeşilimde yedim birazda burda ,ohhh bugün mideler bayram edecek.

ee hadi çayımı koy...:içelim:

geldim geldim...az yeşilimde yedim birazda burda ,ohhh bugün mideler bayram edecek.

ee hadi çayımı koy...:içelim:

kaydirigubbakcemile iftardayıza da gelsene irnammmmm
hani bende yedim içicektimki çay yokkkkkk:sinifsinif::sinifsinif:
997.gif

ıkindi çayını hazırlıyorum tiryakilerim buyrun , bitki çayı sevenler , miisss gibi tavşan kanı çaylar sevenler , yeşil çay sevenler bekliyorum hepinizi... buyrunnnnnnnnn

... alkisalkisalkis:teytey:

cayfmh9.gif

594_gonca_sofra.jpg

sasirtici_pastalar__postaciniz_com_018-400x366.jpg
Pastamızda hazır............

cumanbw9.gif

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar ....terlikçiğim uğrayamıyorum, biliyorsun bu aralar çok yoğunum. yanaklarından öpüyorum

MİLYONER BAKİRE

Amerikalı milyoner bir bayan, genç ve yakışıklı avukatı çağırır ve der ki:
- Artık yetmiş yaşına geldim ve biliyorum ki artık bu dünyada misafirim.
Bugün yarın demeye kalmaz ruhu teslim ederiz...
Onun içindir ki sana vasiyetimi yazdırmak istiyorum
Avukatı da;
- Tabi hanımefendi, diyerek hemen kağıt ve kaleme sarılır.
Kadın başlar saymaya...
- Benim bildiğin gibi hiç kimsem yok bugüne kadar hep tek başıma mücadele ettim

ve çalışmaktan ince işlere bile zamanım olmadı...
Kendimi bildim bileli iş hayatının içindeyim. Sadece iki dileğim olacak...
Biliyorsun servetimin tamamı 100 milyon dolar...
Bana öldüğümde 99 milyon dolar harcanarak öyle görkemli bir cenaze töreni hazırlansın

ve yapılsın ki; bütün ülke bunu günlerce konuşsun der...
Avukat: Evet efendim anladım, der ve 'İkinci dileğiniz ne' diye sorar.
Yaşlı ve zengin kadın biraz utanarak biraz da sıkılarak genç ve yakışıklı avukatına,:
- Bugüne kadar hiç kimseyle beraber olmadım ve hala bakireyim.
Dediğim gibi bugün yarın göçüp gideceğim bu fani dünyadan...
Bu zevki tatmadan ayrılmak istemiyorum ve benimle iş tutmayı kabul edecek kişiye de

geri kalan 1 milyon doları vereceğim der.
Avukatın gözleri açılır ve:
- Anladım efendim, diyerek kendisine bu konuda yardımcı olabileceğini söyler.
Genç avukat akşam eve geldiğinde kara kara düşünmektedir...
Karısı bir şeyler olduğunu anlamıştır ve konuyu avukatın açmasını bekler...
En sonunda adam karısına açılır ve o günkü yaşlı milyonerle aralarında geçen konuşmayı anlatır...
Eşi de 1 milyon dolara bu işi yapacak birilerini bulabileceğini ve bunu problem yapmamasını söyler....
Avukat en sonunda ağzındaki baklayı çıkarır ve:
- Hayatım biliyorsun bugünlerde benim de işlerim pek yolunda gitmiyor ve 1 milyon dolar da

çok iyi para hani diyorum eğer sen de kabul edersen bir kereden bir şey olmaz...
Hem ihtiyarın hayrını alırız hem de iyi bir para kazanmış oluruz ne dersin diye sorar...
Genç kadın biraz düşündükten sonra;
- Haklısın hayatım zaten yolun sonuna gelmiş durumda hem 1 milyon dolar da çok iyi para bence bir mahsuru yok der....
Genç avukat gelişmelerden son derece memnun ve sabahı zor eder doğru yaşlı milyonerin yanına...
- Efendim, eğer sizin için de bir sakıncası yoksa 1 milyon dolarlık vasiyetinizi yerine getirmek için talibim..
Zaten milyoner bakirenin arayıp da bulamadığı bir olay...
Peki o zaman yarın sabah saat 10:00 da malikaneye gelirsin ve bu işi bitiririz der...
Akşam avukat son derece neşeli evine gider ve eşine milyoner bakireyi razı ettiğini ertesi gün bu

iş için saat on'da evine gideceğini söyler..
Eşi de;
- Peki o zaman yarın seni ben bırakırım tahmini yarım saat sürse ben seni 10:30 gibi yine oradan alırım,

diyerek anlaşırlar...
Aynen planlandığı gibi ertesi sabah kadın avukatı malikaneye 10 da bırakır ve gider...
10:30 civarında evin önüne gelir ve beklemeye başlar... Evde hiç kıpırtı yok..
- Neyse, der kadın 5-10 dakika uzayabilir önemli değil diye düşünür...

Saat 11'e doğru artık dayanamaz ve başlar dıt dıt kornaya basmaya... Evden hala ses yok...
Birkaç dakika sonra tekrar dıt dıt... Gene çıt yok....
Artık kadın iyice sinirlenmeye başlar ve hiç aralıksız kornaya basar.....
Daaaaaattttttt !!!!! daaaatttttt...!!!!!!
Derken pencereden yarı çıplak vaziyet de genç avukat çıkar ve eşine seslenir :
- Sevgilim sen bugün git benim ne zaman geleceğim belli değil...
Kadın fikrini değiştirdi. Cenazemi belediye kaldırsın diyoooor …..!

yerimseniben:kedi:

5 Çayına bekliyorum KK hanımlarını... mamaları kapan gelebilir...çay severler herkessss gelebilir... opuyorumnanaktan

biliyorum20dz.gif
yerimseniben

image001.jpg
yerimseniben

etkinlikkr8.gif

HANIMLAR, KULAK VERiN.........

HANIMLAR !!!
SafeRedirect.aspx
Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.

'Bir
ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'

Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !

ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
SafeRedirect.aspx

İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.

Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.

Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......

SafeRedirect.aspx
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
SafeRedirect.aspx
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
SafeRedirect.aspx
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.

Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
SafeRedirect.aspx

Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !

Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
SafeRedirect.aspx

bugün de bir temizlik yaptımki sorma gitsin terliğim yaa.
ama istedimde yani içimden gelerek fiş takımış gibi hemde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayada yorulmuşum,yatacam ama oğlanı bekliyorum,saat 24,00 ankara yolcusu.yolcu edeyim bende vııınn yatak..yerimseniben

X