• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay takımı alacağım sizce hangisini alayım arkadaşlar bi bakın !!!

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaslar çay takımı alacagım ama modele karar veremıyorum sizce göze hisap eden hemde kullanışlı olan hangisi...siz olsanız hangisini alırdınız bana yardımcı olun lütfen

Bu arada bardaklarda resimdeki görüldüğü desendeler...

$1.webp Eki Görüntüle 458951

$3 (2).webp ---bunlar aynı takım--- $3.webp

$4.webp

cnm merhaba öncelikle şunu sormak istiyorum bunlar resimlerdeki gibi iki kişilik değiller dimi eğer öyleyse oval olan çok şık duruyo yok tepsileri büyük beş altı bardak falan sığıyo diyosan kare takımı al cnm çünkü daha kullanışlı görünüyo diğerine göre...

Canım ben en sondakini beğendim çok şık. ama ben olsam çay takımı az bir para değil bu kadar para vermezdim şık bir tepsi ve çay takımları zaten alıcaz onlar iş görür bence . ama genede sen bilirsin.

İlk fotoğraftaki kullanım açısından çok daha iyi.
Fakat ben buna bayıldım:
attachment.php

Eğer kullanımında sorun yaşamam diyorsan, farklılık açısından bunu alabilirsin.
Çok şık ve güzelmiş.
Şimdiden hangisine karar verirsen ver, iyi günlerinde kullan inşallah...
Ben hepsini beğendim, fakat bu ağır bastı tabii... :16:

cnm merhaba öncelikle şunu sormak istiyorum bunlar resimlerdeki gibi iki kişilik değiller dimi eğer öyleyse oval olan çok şık duruyo yok tepsileri büyük beş altı bardak falan sığıyo diyosan kare takımı al cnm çünkü daha kullanışlı görünüyo diğerine göre...

cnm 12 kişilik olanını alcam...tabi resımde göründüğünden bi farkı yok bu sekıllı olan tepsılere cok fazla sıgmaz git gel yapmam gerekıyor o sorun degıl acıkcası model olarak hangisi daha hoş duruyorsa onu almak isterım :)

Canım bence ilk koyduğun sağ tarafta olan desensiz sade ve cok sık onu tercih edebilirsin birde bende yeni evliyim emsan' ın hasır modeli var onu aldım o cok güzel ben cok beğenerek almıştım onada bakabilirsin... :d

Back
X