Afiyet olsun
Afiyet olsun
Kuramadım2 yancı yapıp sofra kuramadın mı?
Ellerine sağlık afiyet olsun
Oo eline sağlık deyno,afiyet olsun
Portakal, mandalina, nar vardı, mutfakta sunum için dizdim ama çekim yapmaktan vazgeçtim, odaya geldim yine vazgeçtim çektimBirde çilek olsa tamamdır
Senin de ellerine sağlık canımBende puding yapmıştım
Daha önce gevurun biri yapmış aldığım tarifleri az oy almışÇok bomba tarifler aldı
Cevap yazarken oğlan görüntülü aradı, yarım kaldıAzıcık sıkıştırınca hemen topukladı
Daha önce katıldığım kek yarışmasında çilekli sufleye kaptırmışım 1.liği, ben 2.olmuştumAy sufle de çilekle pek güzel olurr
Püüüüüüü sana
Kuramadım
Portakal, mandalina, nar vardı, mutfakta sunum için dizdim ama çekim yapmaktan vazgeçtim, odaya geldim yine vazgeçtim çektim
Ahh oğluşum, senin için ne laflar yiyorum bir bilsen diye şikayet etmişsindir şimdi.Cevap yazarken oğlan görüntülü aradı, yarım kaldı
SağolSenin de ellerine sağlık canım
Geçen gün yeğenleri geldi eşimin, geç haber ettiler, yoksa yapardım tarifiPüüüüüüü sana
Geçen gün yeğenleri geldi eşimin, geç haber ettiler, yoksa yapardım tarifiPüüüüüüü sana
Ama ayrı ayrı birincilikle varDaha önce gevurun biri yapmış aldığım tarifleri az oy almış
Ağzımın tadını bilirimDaha önce katıldığım kek yarışmasında çilekli sufleye kaptırmışım 1.liği, ben 2.olmuştum
Hayırlısı.Ama ayrı ayrı birincilikle var
Alan olduysa bana göz kırpsın
Yok olmadıAlan olduysa bana göz kırpsın
Buldum o yarışmayı. O katılan arkadaşlardan kaçı var kimbilir şu anAğzımın tadını bilirim
Linke tıklayarak oluyormuş, günahını almışım kendiminYarım mı çıkmış resimler, piii bana beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?