Teşekkür ederizNapıyonuz siz canım kadınlar hiç insafınız, vicdanınız yok mu sizin. Bunlar nasıl sofralar daha oylama başlamadan gözlerim neler görüyor
Öldürmeyip süründürüyorsunuz. Bu kategoriye ayar oldum o yüzden
Nevos oğlum gelince yapicam dedi, bugünde hastayım yazmışo yüzden ben yapacağını düşünmüyorum
Dün planlamıştım. 2 gündür hastalıktan yapamadım, çok halsizim, inşallah kendime gelebilirim de yapabilirim.Umarım yapmıştır
İnşallah canımDün planlamıştım. 2 gündür hastalıktan yapamadım, çok halsizim, inşallah kendime gelebilirim de yapabilirim.
Geçmiş olsunDün planlamıştım. 2 gündür hastalıktan yapamadım, çok halsizim, inşallah kendime gelebilirim de yapabilirim.
Geçmiş olsun nazomDün planlamıştım. 2 gündür hastalıktan yapamadım, çok halsizim, inşallah kendime gelebilirim de yapabilirim.
Yoook yapamadım henüz
Abla inşallah en kısa süredeSen sofrayı ne zaman kuruyorsun
Pilav ve türevleri canım bir sürü farklı pilav tarifi var daha önce yaptık.
Son 2 ne kız sosyalll
Bunları alıp yapmayanlara ceza verilsin………… eğer yapılmazsaSon iki gün. Nerde bu brownie ve hatta cocostar?? Hangi gevur patlatacak bunları, son sırada bir de, kesin oyları siler süpürür.
Brownie sende mi yoksaYoook yapamadım henüzyaa masalar beni korkutuyor bismillah deyip girişmem gerekiyor galiba
Yarın son amaYoook yapamadım henüzyaa masalar beni korkutuyor bismillah deyip girişmem gerekiyor galiba
BencedeBunları alıp yapmayanlara ceza verilsin………… eğer yapılmazsa
E yarışma bitiyoo sen nerdesinSon 2 ne kız sosyalll
Bak bak bu kızdan örnek alGünaydıııııınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?