- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Oh nooİki sene önce falan biri konu açmıştı burda konuşurken hep burnumu görüyorum diye bende sağol artık bende görüyorum demiştim sonra burda da yazmıştım burun muhabbeti ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh nooİki sene önce falan biri konu açmıştı burda konuşurken hep burnumu görüyorum diye bende sağol artık bende görüyorum demiştim sonra burda da yazmıştım burun muhabbeti ordan
50 mi 50de yok olursun jenna
Kimsenin nu senin bunla yarisabilirmi balümCanısı nasılsın bakayım
en güzel benim dimi haydi söyle herkese
yine olmaya başladı evet
Buralarda takılmıyordum vardım daO zamanlar yoktun sen
Sonra avlandın zaarBuralarda takılmıyordum vardım da
Herkes gördü mü mesajıKimsenin nu senin bunla yarisabilirmi balüm
İyi eğlenceler cancağızımCanlar, nefes almaya fırsatım olmadığı bir gün ve gece yaşıyorum. Henüz bitmiş de değil
Nasipse yarın görüşürüz
Evet bende o konudan dolayı atladım hemen muhabbetineİki sene önce falan biri konu açmıştı burda konuşurken hep burnumu görüyorum diye bende sağol artık bende görüyorum demiştim sonra burda da yazmıştım burun muhabbeti ordan
SS AldimHerkes gördü mü mesajı
Favorilere de ekle aretimSS Aldim
Gorenler görmeyenlere göstersin gözel lumHerkes gördü mü mesajı
Yarışma ilgimi çekti malum mutfakla aram iyi katılayım dedim şimdi alışkanlık yaptı katılmazsam eksiklik hissediyorum aylık egzersiz gibi bi şeySonra avlandın zaar
Gorenler görmeyenlere göstersin gözel lum
Yarin eve çerçeve yapacağım aretimFavorilere de ekle aretim
Güzel oldu benceYarışma ilgimi çekti malum mutfakla aram iyi katılayım dedim şimdi alışkanlık yaptı katılmazsam eksiklik hissediyorum aylık egzersiz gibi bi şey