- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Neyin tuhafmisKorkmak değil de...çok meraklı olunca farklı şeyler düşünülür diye çekiniyorum. Bugün dedim ya sana...ben biraz tuhafmişim birisi öyle söylemiş anlayamamış beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin tuhafmisKorkmak değil de...çok meraklı olunca farklı şeyler düşünülür diye çekiniyorum. Bugün dedim ya sana...ben biraz tuhafmişim birisi öyle söylemiş anlayamamış beni
Gece gene bulmuş bir konu 18 de dayanamadım ama bende yazdım bu seferHerkes uyuyunca hortlar
Bosver abla sen o birileriniKorkmak değil de...çok meraklı olunca farklı şeyler düşünülür diye çekiniyorum. Bugün dedim ya sana...ben biraz tuhafmişim birisi öyle söylemiş anlayamamış beni
Bunu söz olarak kabul ediyorum.O da olur hemen ulaşalım hanımefendiye ama o şimdi köpeğini gezdirmeye falan çıkmıştır bulamayız sonra bi ara şeedelim
Çok ilginç ne tuhaf gelmişKorkmak değil de...çok meraklı olunca farklı şeyler düşünülür diye çekiniyorum. Bugün dedim ya sana...ben biraz tuhafmişim birisi öyle söylemiş anlayamamış beni
HadiyaaaaGece gene bulmuş bir konu 18 de dayanamadım ama bende yazdım bu sefer
Bu havada temizlik yapmamıştır inşallahTemizlik yapacaktı o eşide evdeyse
Güven verememişim Jennam ben öyle anladım...Neyin tuhafmis
Dur jenna onu sonra görelim de önce seni görelim bence ben seni hiç görmedimBunu söz olarak kabul ediyorum.
O da onun derdi olsun Sana güvenenler sana yeterGüven verememişim Jennam ben öyle anladım...
Ben seni çok beğeniyorum ve güveniyorumGüven verememişim Jennam ben öyle anladım...
Gelir birazdan duş alip gelcem diyo manyakBu havada temizlik yapmamıştır inşallah
Nasil görmedinDur jenna onu sonra görelim de önce seni görelim bence ben seni hiç görmedim
İyi hadiGelir birazdan duş alip gelcem diyo manyak
Alla alla ne konuda güven alamamış acaba boşver ablacım sen onları biz sevenlerin var ya yeterGüven verememişim Jennam ben öyle anladım...
Serinlesin bir önceGelir birazdan duş alip gelcem diyo manyak
Bugünkü resmî koyNasil görmedin