- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
DüğüneYoksa tatile mi gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DüğüneYoksa tatile mi gitti
1.dozu oldum ablacım2.doz 16 sına inşaallahSağ ol bitanem sen de aşılarını oldun mu
DüğündeYoksa tatile mi gitti
Yok yok iki senedir yerleşti kilo bu pandemi ile hareket azaldı diye herhalde birde göbekle yüzde toplanıyor benimYiyip yiyip kilo almayanlardansındır sen kesin
Yok ya mantı ,yoğurduna ekmek bana banaNe yedin tatlı mı
Afiyet bal şeker olsunYok ya mantı ,yoğurduna ekmek bana bana
Sağol aşkomAfiyet bal şeker olsun
Suç pandeminin zaten kukrim yoksa biz normal yiyoruzYok yok iki senedir yerleşti kilo bu pandemi ile hareket azaldı diye herhalde birde göbekle yüzde toplanıyor benim
Ekmek ve mantı mı,pilav ve makarnayla da ekmek yiyiyor musun aşko? Afiyet olsun bu aradaYok ya mantı ,yoğurduna ekmek bana bana
Bencede canımSuç pandeminin zaten kukrim yoksa biz normal yiyoruz
Bu yaz meyveleri beni çok zorluyor. Çilek, kiraz, karpuz, kavunla imtihanim çok çok zor hamur işlerine hayır diyebiliyorum da....Kilo ablacım
Benimde öyle 6 kiloyu veremiyorum yapıştıYok yok iki senedir yerleşti kilo bu pandemi ile hareket azaldı diye herhalde birde göbekle yüzde toplanıyor benim
Bı de biz hatirlayabilsekBu arada yüzünü hatırlıyorum hiç de kilolu durmuyor Kukrim
Aynen meyveler bizi baştan çıkarıyorBu yaz meyveleri beni çok zorluyor. Çilek, kiraz, karpuz, kavunla imtihanim çok çok zor hamur işlerine hayır diyebiliyorum da....
Aslında hala değil,kendi öyle zannediyorBu arada yüzünü hatırlıyorum hiç de kilolu durmuyor Kukrim
Sarımsaklı yoğurt plan şeylere ekmek bankayı çok seviyorum aşkoEkmek ve mantı mı,pilav ve makarnayla da ekmek yiyiyor musun aşko? Afiyet olsun bu arada
Pandemiden abla boşverBenimde öyle 6 kiloyu veremiyorum yapıştı
Anladim aşkom,afiyet olsun tekrarSarımsaklı yoğurt plan şeylere ekmek bankayı çok seviyorum aşko
Pilav sevmem zaten ben pek yemem
İki buçuk kilo vermişim ben de doktora gittiğimde tarttı idiBenimde öyle 6 kiloyu veremiyorum yapıştı