- 28 Haziran 2011
- 61.421
- 154.348
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne oluyor anlamadım benArtik istemez nevoş bi rahatlama gelmiş nazoya![]()
Bir arkadaş yarışmaktan vazgeçmiş çekilmişKız ne oluyor anlamadım ben
He var ne olmuşParem senin tarifin var ya![]()
3 madalyam var diye katılmıyor ama söyleyin benim 6 tane var.Tek master chef benimArtik istemez nevoş bi rahatlama gelmiş nazoya![]()
Deynep’im 3 madalyalı mı?3 madalyam var diye katılmıyor ama söyleyin benim 6 tane var.Tek master chef benim![]()
Ne güzel beni geçmeye niyeti olan kimse yok![]()
Benim bi tane olsaydı barim3 madalyam var diye katılmıyor ama söyleyin benim 6 tane var.Tek master chef benim![]()
Bende çekileyim bari benim bi şeyim yok ki ama ama amaaaa3 madalyam var diye katılmıyor ama söyleyin benim 6 tane var.Tek master chef benim![]()
2 gün önce yazışmıştık nasıl bilmiyorum.Çok çalışıyor onu biliyorum
Tmm işte sevmediysen nevoş belki değiştirir ama yoksa hiç değiştirme paremHe var ne olmuş
Benimde yok parem gel sarılalım üzülmeBende çekileyim bari benim bi şeyim yok ki ama ama amaaaa![]()
![]()
Yok değiştirmeyim kalsın kuzum sen ne zaman yapıyorsunTmm işte sevmediysen nevoş belki değiştirir ama yoksa hiç değiştirme parem![]()
Bende bilmiyom üşengeçim bu araYok değiştirmeyim kalsın kuzum sen ne zaman yapıyorsun
Yok değiştirmeyimTmm işte sevmediysen nevoş belki değiştirir ama yoksa hiç değiştirme parem![]()
Benimde yok parem gel sarılalım üzülme![]()
Gaz veriyorum ben ya gaza gelseneBende çekileyim bari benim bi şeyim yok ki ama ama amaaaa![]()
![]()
Evet 2 tane senin gibi normal yarışlar 1 tane pınarDeynep’im 3 madalyalı mı?![]()
Heyt be 6 mi pehh pehh hele bir dur senGaz veriyorum ben ya gaza gelsene
Yüzüme çarpmanız lazım![]()
Haddimi bildirinHeyt be 6 mi pehh pehh hele bir dur sen![]()
![]()
![]()