- 22 Temmuz 2017
- 44.688
- 132.343
- 598
Açım ve evde tek lokma yemek yokAma öyle bildigimizi verelim hepimiz birimiz icin ama bize vermezler taktik kazancaz diye
Zeytin ekmek yesin şehzade
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açım ve evde tek lokma yemek yokAma öyle bildigimizi verelim hepimiz birimiz icin ama bize vermezler taktik kazancaz diye
Bende patlican biber patates kizarttim domatesliAçım ve evde tek lokma yemek yok
Zeytin ekmek yesin şehzade
Daha ne olsun, ziyafet var resmenBende patlican biber patates kizarttim domatesli
Mercimek corbasi yaptım eriste var aksamdan yeter hic sevmiyorum yazin yemek yapmayi ben karpuz yerim heralde
Bana veren yokAma öyle bildigimizi verelim hepimiz birimiz icin ama bize vermezler taktik kazancaz diye
Kizartma kaloriDaha ne olsun, ziyafet var resmen
Sen sormazsinki banaBana veren yok
Ben fırında kızartma yaptım.Az yağ ileKizartma kalori
NiyeSen sormazsinki bana
Yaaa okadar cinslerki anlatamam sana yemezler naletlerBen fırında kızartma yaptım.Az yağ ile
Hakkını verirsin senKizartma kalori
Nebilim ♀
Yagmur yagyo yuruyuste yok sporuda biraktim vay halimeHakkını verirsin sen
İster yesinler ister yemesinlerAma ben hep öyle yapıyorum normali bu sanıyorlarYaaa okadar cinslerki anlatamam sana yemezler naletler
Naletim yaNebilim ♀
Ben sana nalet demedimki sen dedinNaletim ya
Diyebilirsin hiç sıkıntı değilDemek istiyorsun biliyorum ondan söyledimBen sana nalet demedimki sen dedin
Yarabbim Allahim icimide okuyoDiyebilirsin hiç sıkıntı değilDemek istiyorsun biliyorum ondan söyledim
Kitabını yazarım seninYarabbim Allahim icimide okuyo
Sol tarafıma da vur, allık sürmeyeyimyasminsay gülme cakcam he