- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Sildim bende profilinden bana diyo civciv kakami yaptim diyo burda simdi diyoÇok tatlıydı sen bana yap o esprileri
Tatli şık durur bence cikolata erit bandir susleUzun bacaklılarınıda evvelden almıştım, onlara ne koyayım
Yine alıngan mı oldun çenSildim bende profilinden bana diyo civciv kakami yaptim diyo burda simdi diyo
Bende kaldim yagyoHava bulutlu,rüzgar çıktıYürüyüşe gitsem yağmur yağar mı
Rakibine taktik veriyorTatli şık durur bence cikolata erit bandir susle
Burada gün boyu yağdı ve hâlâ da yağmaya devam ediyorHava bulutlu,rüzgar çıktıYürüyüşe gitsem yağmur yağar mı
Offf yaBende kaldim yagyo
Ama anlamadim dedi napayim bende sildim yanlis anladi diyeYine alıngan mı oldun çen
Geçende böyle kapalıydı çamaşırları topladım yağmadıBurada gün boyu yağdı ve hâlâ da yağmaya devam ediyor
Orada nasıl olur, bilemiyorum
Olsunya sorun yok kim kazanirsa sevinirimRakibine taktik veriyor
Biz seni artık tanıyoruzAma anlamadim dedi napayim bende sildim yanlis anladi diye
Ben herkese veriyorum ne olmuş yani demiOlsunya sorun yok kim kazanirsa sevinirim
Her zaman, dostluk kazansın diyoruz biz FilizCan’ımlaRakibine taktik veriyor
En güzeliHer zaman, dostluk kazansın diyoruz biz FilizCan’ımla
Fülüzü Nasıl bilirdiniz dicekler yakindaBiz seni artık tanıyoruzTakma böyle şeyleri
Yağmaya başlayınca topla çamaşırları elticimGeçende böyle kapalıydı çamaşırları topladım yağmadı
Tövbe tövbeFülüzü Nasıl bilirdiniz dicekler yakinda
Bugün çamaşır yokYağmaya başlayınca topla çamaşırları elticim
Ama öyle bildigimizi verelim hepimiz birimiz icinBen herkese veriyorum ne olmuş yani demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?