- 28 Haziran 2011
- 61.411
- 154.279
- 898
Çarpılmış kek görmesek inancazÇarpılmış duruyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarpılmış kek görmesek inancazÇarpılmış duruyo
Biz başka konuya baktık galibaÇarpılmış kek görmesek inancaz
Iste keske olmasaydi önem verdigim icin biryerde terslik çıkıyor ♀Sende benim gibisin ya
Çarpılmış kek görmesek inancaz
Incecik tahta gibi cikolata sosu koyuyosun kayip gidiyo neler cektim aslindaBiz başka konuya baktık galiba
Yanlışlıkla farklı resim eklendi belki nevoşBiz başka konuya baktık galiba
Terslik hiç şaşmaz özenince hep çıkarIncecik tahta gibi cikolata sosu koyuyosun kayip gidiyo neler cektim aslinda
Aynen canimTerslik hiç şaşmaz özenince hep çıkar
Bende öyleyim burada yine misafirlerimiz olacak ben öyle bakıyorumIste keske olmasaydi önem verdigim icin biryerde terslik çıkıyor ♀
Normal hayattada oyleyim eger misafir gelcekse birsey olmadiginda üzülüyorum
Güzel olmuş ama içine sinmediyse keki değiştirIncecik tahta gibi cikolata sosu koyuyosun kayip gidiyo neler cektim aslinda
Bende öyleyim burada yine misafirlerimiz olacak ben öyle bakıyorum
KAfanı şişirdigim icin kusura bakmaGüzel olmuş ama içine sinmediyse keki değiştir
Yok ya ne kafa şişirmesiYapabilmeye gücün varsa yapKAfanı şişirdigim icin kusura bakma
MaşaallahSular seller aldi burayi camlardan girmeye basladi yagmur
Boş boş konustugumu hissettimYok ya ne kafa şişirmesiYapabilmeye gücün varsa yap
Ayyy cıkamam zaten seller göturuyo burayiE Elif_Eylul sakın yürüyüşe çikma
SucukmuJenna sucuklari iyi günler diler
O yağmurda Heykel'den eve yürüdümSular seller aldi burayi camlardan girmeye basladi yagmur
Bilmediğim bir şey söyleAyyy cıkamam zaten seller göturuyo burayi