- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Yaaa haksizlik olmasin diye düsundumde oyuzden tereddutte kaldimSen bilirsinBana yolla ben resimleri değiştireyim
Bravo filizko ben birinciyi yapmaya useniyom sen ikinciye hazırlıkYaaa çok icime sinmedi benim ya salak gibi
Düşün karar ver ama geçikmedenYaaa haksizlik olmasi diye düsundumde oyuzden tereddutte kaldim
Yaparim canim sorun yok zaten yeniyo ama begenmedim oyuzdenBravo filizko ben birinciyi yapmaya useniyom sen ikinciye hazırlık
Yani ayni seylerimi yap diyosunDüşün karar ver ama geçikmedenSofradakiler aynı kalsın iyiler çünkü
Ne düşünüyorsun acaba cok merakettimYaparim canim sorun yok zaten yeniyo ama begenmedim oyuzden
Kek basli basinca facia bikereNe düşünüyorsun acaba cok merakettim
AynenYani ayni seylerimi yap diyosun
Sen böyle deyince kal geliyo
Bence tarif sunumların iyiSen böyle deyince kal geliyo
Masa cekimleri olmuyo sinir oldum hep oyle oluyo begenmedim iste neyse yaparsam atarim sana
Işık başlı basinca icerde yok zaten o olmuyoBence tarif sunumların iyiSofradakilerde güzel Ama ışık,tabaklar,sunumu beğenmediysen değiştir
TamamIşık başlı basinca icerde yok zaten o olmuyo
Tamamyaaa yaparsam atarim sana
Sağol
Şunu bekliyorsun değil mi
Hayir canim cidden olmadi biliyorum bunuda kek olmadi sanki onem vermedimŞunu bekliyorsun değil miFiliz sofran olmamış,sunumlar olmamış yeniden yap
Kek çok iştah açıcı duruyorHayir canim cidden olmadi biliyorum bunuda kek olmadi sanki onem vermedim
Olay bu üzuldum oylede olunca
Uğraşınca illa bişey cikiyor, illa bir yeri begenmiyorsun zaten filizkomKek basli basinca facia bikereüzüldüm oyle olunca
Sende benim gibisin yaÇarpılmış duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?