Kolay gelsin ablacım güle güle kullanZaten cam balkonluydu yan traf camları mermeri değişecek jaluzi konacak yan tarafa.
Ben istanbuldayım canım.
Mazallah yaniii tikkat etttt
Sap kısmı kısa biraz,A101'den almıştım hiç kullanmadım daha.
Sağol parecim teşekkürlerKolay gelsin ablacım güle güle kullan
Benzinlikte ondan kullanıyorlarZaten cam balkonluydu yan traf camları mermeri değişecek jaluzi konacak yan tarafa.
Ben istanbuldayım canım.
Mazallah yaniii tikkat etttt
Sap kısmı kısa biraz,A101'den almıştım hiç kullanmadım daha.
Sen yapta gelsinBugün sofra gelecek mi
Camlar için özel silme aparatları var, onlardan almak lazımMop ile siliyorum uzanamadığım yerleri
Alt katta otururken ne rahattımBende 1.ci kat icerden cikinca merdiveni 2.kat
Valla ben büyük fırçalar varya bir kovaya bulaşık deterjanı camasirsuyu döküyorum fırçayla camları siliyorum bol bol köpük köpük arkasından çek çekle çekiyorum tertemiz oluyor cabukta bitiyor arkasından balkonda suyu döküyorum oh misCamlar için özel silme aparatları var, onlardan almak lazım
Ben iyileşmeden yapamayacağım, yan ürünlerim uğraştırıcıBugün sofra gelecek mi
Kardesimin evinde duvar yok tamamen cam yere.kadar bundan almışlar büyük blok camlara oluyor balkon camlarının enleri kısa ya bilmem olur mu acabaBen şundan istiyorumEki Görüntüle 2883470
Alt kattayken bende öyle yapıyordum, ama bezle kuruluyordum. Şimdi üst katta olmuyor öyleValla ben büyük fırçalar varya bir kovaya bulaşık deterjanı camasirsuyu döküyorum fırçayla camları siliyorum bol bol köpük köpük arkasından çek çekle çekiyorum tertemiz oluyor cabukta bitiyor arkasından balkonda suyu döküyorum oh mis
Benim camlarım büyük canımKardesimin evinde duvar yok tamamen cam yere.kadar bundan almışlar büyük blok camlara oluyor balkon camlarının enleri kısa ya bilmem olur mu acaba
Malzemem eksikSen yapta gelsin
Oda güzel olurBen şundan istiyorumEki Görüntüle 2883470
Ben alayim kocan gelene kadar ben gelirimMalzemem eksikKocam yok,araba yok Yakında bulamam onu
Tamam canımBen iyileşmeden yapamayacağım, yan ürünlerim uğraştırıcı
Yan ürünlerinle laaaaBen iyileşmeden yapamayacağım, yan ürünlerim uğraştırıcı
Kısın yaşadığımız ev 7.kat tek tek açıyorum dediğim gibi yapıyorum dışa bakan tarafları sonra kapatip içe gelenleri bir fırça bir çekçek bana kolay geliyor merdivene in cik yok bide 7.kat olunca biraz korkuyorum da fırça çek çek bana pratik geliyor canım nedenseAlt kattayken bende öyle yapıyordum, ama bezle kuruluyordum. Şimdi üst katta olmuyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?