Bence geldiOrtak sorumuz,akıllarda tek bir soru,bebe gelecek mi?
Tüm Türkiye nefesini tuttu bekliyorBence geldi
Çok şükür cancağzım, belimin tutukluğu haricinde iyiyim. Doktora gitmemek için direniyorum, ama ne zamana kadar dayanırımİyiyim cancağızım sen nasılsın?
Geçmiş olsun cancağızımÇok şükür cancağzım, belimin tutukluğu haricinde iyiyim. Doktora gitmemek için direniyorum, ama ne zamana kadar dayanırım
GünaydınGünaydınnn
İlaçlarım var Cancağzım, iğnem yok sadece. Olsa da yeni reçete lazım, ama ben bel ağrısı için olan iğnelerden bıkmışımGeçmiş olsun cancağızımTekrar misafir gelecek,onlar gelmeden gitsen daha mı iyi olur dersin iyice yorulacaklacaksın
Şimdiden iyi tatiller size de kuzum, son çocuksuz tatiliniz, tadını çıkarınAynen katılıyorum pc görmek istemiyorum uzun bir süreohh ne güzel başlasın tatil o zaman, bol dinlenmeli, eğlenmeli inşallah biz de haftaya erişiriz inşallah o moda bakalım
Şu sağlık ne kadar önemli bir şey insan başına gelmeden anlamıyor, insallah geçer bir an önce cancağızımİlaçlarım var Cancağzım, iğnem yok sadece. Olsa da yeni reçete lazım, ama ben bel ağrısı için olan iğnelerden bıkmışım
Eşimde “bugünde düzelmezsen, akşam acile gideceğiz” dedi, tamam dedim
GünaydınGünaydın
Sağlığın önemini ne kadar bilsek de, illaki erteliyoruzŞu sağlık ne kadar önemli bir şey insan başına gelmeden anlamıyor, insallah geçer bir an önce cancağızım
Amin cancağızımSağlığın önemini ne kadar bilsek de, illaki erteliyoruz
İnşallah cancağzım
❤Amin cancağzım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?