• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Çok şükür cancağzım, belimin tutukluğu haricinde iyiyim. Doktora gitmemek için direniyorum, ama ne zamana kadar dayanırım🤷🏻‍♀️
Geçmiş olsun cancağızım :KK60: Tekrar misafir gelecek,onlar gelmeden gitsen daha mı iyi olur dersin 🤷🏼‍♀️🤔iyice yorulacaklacaksın

Geçmiş olsun cancağızım :KK60: Tekrar misafir gelecek,onlar gelmeden gitsen daha mı iyi olur dersin 🤷🏼‍♀️🤔iyice yorulacaklacaksın
İlaçlarım var Cancağzım, iğnem yok sadece. Olsa da yeni reçete lazım, ama ben bel ağrısı için olan iğnelerden bıkmışım😒
Eşimde “bugünde düzelmezsen, akşam acile gideceğiz” dedi, tamam dedim🤷🏻‍♀️

Aynen katılıyorum pc görmek istemiyorum uzun bir süre 😂😂 ohh ne güzel başlasın tatil o zaman, bol dinlenmeli, eğlenmeli inşallah 🤗🤗💜 biz de haftaya erişiriz inşallah o moda bakalım 🤩
Şimdiden iyi tatiller size de kuzum, son çocuksuz tatiliniz, tadını çıkarın 🤩🤗

İlaçlarım var Cancağzım, iğnem yok sadece. Olsa da yeni reçete lazım, ama ben bel ağrısı için olan iğnelerden bıkmışım😒
Eşimde “bugünde düzelmezsen, akşam acile gideceğiz” dedi, tamam dedim🤷🏻‍♀️
Şu sağlık ne kadar önemli bir şey insan başına gelmeden anlamıyor, insallah geçer bir an önce cancağızım :KK60:

Back