Geliyor cancağızımO zaman yolla gelsin cancağzım
Vallahi bekleyecek gibi değildi güzelciğimm başladım artık, ama tabi kaplumbağa hızında ilerliyorum, mutfak, yatak odası, çocuk odası silinecek dahaBence de tatlım, boşver ,acelesi yok
Kolay gelsin ,çabucak bitsin canımın içiVallahi bekleyecek gibi değildi güzelciğimm başladım artık, ama tabi kaplumbağa hızında ilerliyorum, mutfak, yatak odası, çocuk odası silinecek dahasaat olmuş 8 yemek molası verdim bakalım gece uzun
Ama siz sarma istediniz bende size alın sarma dedimNevreste Ablaaa sen bana komplo kurmuşsun
O kadar sarma diye beynini yedim ki herkeste vaaaar
Bende sadece 2 oy var oysaki hepsi benim
Ama siz sarma istediniz bende size alın sarma dedim
Selamlar canım, iyiyim çok şükür ,canlı ders, yüzyüze ders, sınıf grupları, okul grubu derken ,bir senemiz çok yoğun geçti, dinlenelim artık biraz ,dimiNapıyorsunuz güzelleeeeeeerrrrr
Nevreste
Jenna16
@-cantanem-
@Blue_Peri
@Margaret Hale
@Minik Meleklerim
@Filizzz16
@Bal0ncuk
pearlshine
@Oriana
yasminsay
@Evva
Tamam inşallah birini yakalarımSenden böyle bir çıkış bekliyordum zaten
O yüzden bende bir ışık yandıYine çok değişik bir nedene dayandırarak vericem oyumu Ama söylemem şimdi sonra oylamayla yazıcam
Yazlığa geçtin mi?Selamlar canım, iyiyim çok şükür ,canlı ders, yüzyüze ders, sınıf grupları, okul grubu derken ,bir senemiz çok yoğun geçti, dinlenelim artık biraz ,dimisen nasılsın canım , nasıl gidiyor hamilelik sıcaklarda biraz zor oluyor hamilelik
Geldik çok şükür canım, sen nasılsın, ne zaman çıkacaksınız siz ?Yazlığa geçtin mi?
Hem kolay gelsin hem iyi tatiller canımcim, çok yoruldun. Tadını çıkar ınş artıkİyi akşamlar hanımlar
ASSOSyal dün geç saatte gördüm mesajını canım, elim değmedi yazamadım, geldik nihayet yazlığa, gelir gelmez, yazlığı temizledik, anca oturabildim, bir bakayım dedim ,ne var ne yok buralarda sen ne yaptın canım, tarif alabildin mi, biraz geç geldin galiba
Teşekkür ederim canım sanada
Ohh, dinleninGeldik çok şükür canım, sen nasılsın, ne zaman çıkacaksınız siz ?
Sorma bittiğine hala inanamıyorumm canli ders devam diyecekler diye ödüm kopuyorSelamlar canım, iyiyim çok şükür ,canlı ders, yüzyüze ders, sınıf grupları, okul grubu derken ,bir senemiz çok yoğun geçti, dinlenelim artık biraz ,dimisen nasılsın canım , nasıl gidiyor hamilelik sıcaklarda biraz zor oluyor hamilelik
Çok teşekkür ederim kuzumHem kolay gelsin hem iyi tatiller canımcim, çok yoruldun. Tadını çıkar ınş artıknevoş bana tarif buldu beybim, geç kalsamda tarifsiz kalmadım
Bu ay elinden su içeydim kuzum birincilik belki bulaşirdi banadaÇok teşekkür ederim kuzumçok sevindim, bekliyorum tariflerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?