Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Bence de tatlım, boşver ,acelesi yok
Vallahi bekleyecek gibi değildi güzelciğimm başladım artık, ama tabi kaplumbağa hızında ilerliyorum, mutfak, yatak odası, çocuk odası silinecek daha saat olmuş 8 yemek molası verdim bakalım gece uzun

Vallahi bekleyecek gibi değildi güzelciğimm başladım artık, ama tabi kaplumbağa hızında ilerliyorum, mutfak, yatak odası, çocuk odası silinecek daha saat olmuş 8 yemek molası verdim bakalım gece uzun
Kolay gelsin ,çabucak bitsin canımın içi Kendini çok yorma

Ama siz sarma istediniz bende size alın sarma dedim

Senden böyle bir çıkış bekliyordum zaten
O yüzden bende bir ışık yandı Yine çok değişik bir nedene dayandırarak vericem oyumu Ama söylemem şimdi sonra oylamayla yazıcam

Selamlar canım, iyiyim çok şükür ,canlı ders, yüzyüze ders, sınıf grupları, okul grubu derken ,bir senemiz çok yoğun geçti, dinlenelim artık biraz ,dimi sen nasılsın canım , nasıl gidiyor hamilelik sıcaklarda biraz zor oluyor hamilelik

Senden böyle bir çıkış bekliyordum zaten
O yüzden bende bir ışık yandı Yine çok değişik bir nedene dayandırarak vericem oyumu Ama söylemem şimdi sonra oylamayla yazıcam
Tamam inşallah birini yakalarım

İyi akşamlar hanımlar
ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. dün geç saatte gördüm mesajını canım, elim değmedi yazamadım, geldik nihayet yazlığa, gelir gelmez, yazlığı temizledik, anca oturabildim, bir bakayım dedim ,ne var ne yok buralarda sen ne yaptın canım, tarif alabildin mi, biraz geç geldin galiba

Yazlığa geçtin mi?

Hem kolay gelsin hem iyi tatiller canımcim, çok yoruldun. Tadını çıkar ınş artık nevoş bana tarif buldu beybim, geç kalsamda tarifsiz kalmadım

Sorma bittiğine hala inanamıyorumm canli ders devam diyecekler diye ödüm kopuyor dinlenelim gerçekten zihinsel olarak özellikle ben de iyiyim şükür evet aşırı sıcak buralar da maaşallah, bir de temizlik yaptım bugün 5 saate yaydım şu an pertim çıktı ama yaşıyorum şükür

Hem kolay gelsin hem iyi tatiller canımcim, çok yoruldun. Tadını çıkar ınş artık nevoş bana tarif buldu beybim, geç kalsamda tarifsiz kalmadım
Çok teşekkür ederim kuzum çok sevindim, bekliyorum tariflerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…