Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Amin canım. Özellikle de fırıncılara. Bizde yarın Çatak mesireye gidecegiz

Ama mesajı yazdım sonra düzenledim hep unuttuklarim oluyor güncelliyorum ben vallahi benim hafızamla ilgili litfenn alınmaa çiçeyimm
Olsundu hiç alınmadım ki iyiyim bende işte sen nasılsın herşey yolunda mı ❤

Kaç senedir sabrediyorum ikinci soyleyisim bu okadar sabrettim yani 2 kez düşünebiliyormusun galiba sesim çok cikarmadigim içinde ediliyor biraz tepemebaşkası olsa yapardı şimdiye o dediğini kuzu, ozurler vs yine aynı .
Birde şu pandemide hiç olmuyor ya hijyen açısından da söyledim kendisinede neyse.
Boşver bu saatten sonrada heeec başlama kuzu otur totonun üzerine en iyisi zaten sıcak
Hem çokta yorma kendini

Olsundu hiç alınmadım ki iyiyim bende işte sen nasılsın herşey yolunda mı ❤
Yaa litfen ama yüzün gülsünnn ben üzülürüm sonra şükür yolunda evvam
İşte iyi niyetin enayilik olarak algılandığı bi devirdeyiz, tepemize çıkılması çok normal haklısın sabır diliyorum sana kuzum yok yok artık yapmamız lazım bayadır boşverdik, bi de gideceğiz ya gitmeden de temizlenmiş olsun gelince iyice ağırlaşmış olurum ben, eşim de ağırlaşıyor benle birlikte maaşallah o yüzden ben ufaktan başlayım o da yarın kalanları yapsin
İnsallah canım. Biz genelde haftasonu bi yere gitmeyiz. Hafta içi daha sakin oluyor
Biz de haftaiçi tercih ediyoruz aslında, gittiğimiz arkadaşlar dün müsaitti şimdiden iyi eğlenceler komşum bi manzara fotosu at buraya yaa yarın

Şaka yapıyorum be bidaha olmasın ama şükür allah iyilik versin canım benim

Atarım komşum. Eşimin arkadaşı paylaşmış. Sanki deniz zannedersin. Altına da malum yer yazmış

Aynen Malesef kuzu
Ooo Ozaman kolay gelsin kuzum ama dikkat et yine kendine
Orda olsaydim yardım ederdim valla

Aynen Malesef kuzu
Ooo Ozaman kolay gelsin kuzum ama dikkat et yine kendine
Orda olsaydim yardım ederdim valla
Yaa Allah razı olsun kalbi güzelim, yardim etmiş kadar oldun inan, seviyorum seni

Atarım komşum. Eşimin arkadaşı paylaşmış. Sanki deniz zannedersin. Altına da malum yer yazmış
Evet Urfa için gerçekten güzel bir yer, gün batımına doğru da çok güzel oluyor fotolar, hadi bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…