çay molasina hoşgeldiniz..

o kadar geyik sohbeti bölümü var, hiç birine girmedim...tesadüfen bir tıklayım dedim burayı....ama sanırım doğru yere gelmişim:içelim: ben de arada buraya takılayım bari.....ama çok lezzetli şeyler koymayın, zaten kilo sorunum var, canım çekmesin...hele de aramızda hamile bayan varsa buraya girmesini tavsiye etmem..ayrıca bir ricam olacak, koyduğunuz yiyecekleri kargoya verip tüm topicteki bayanlara göndermenizi istiyorum, banane istiyorum :roflol:

bende geldım ama ben cay hıc ıcmem o yuzden sabhları portakal suyu yada vısne suyu alam kaydirigubbakcemile2
amanen bugun tatılın son gunu :çok üzgünüm: btmese hıc yaa neyse ıst muthıs bı yağmur yağıyoo ve ben asık oluyommm galıbaa :asigim:

canım geç oldu ama hoş geldın böcüğüm
bugun romantıklıgın üstünde galıba böcük..
var burda istedığın herşey var ben olmasam bıle burası sizin yeyın için...
buzdolabım dolu ..çayım heran sıcak..
yakında çırak alacam ben olmadığım zaman size servis yapsın..

afiyet olsun çayla gzel gider

guzelyemekresimleri1201lv1.jpg

canım ya hepsi harika valla
ne hamaratlı kk uyelerı
sabaha ayırdım valla..
kahvaltıda yıyecem..
isteyen çocuklarını beslenmesıne koyabılır

o kadar geyik sohbeti bölümü var, hiç birine girmedim...tesadüfen bir tıklayım dedim burayı....ama sanırım doğru yere gelmişim:içelim: ben de arada buraya takılayım bari.....ama çok lezzetli şeyler koymayın, zaten kilo sorunum var, canım çekmesin...hele de aramızda hamile bayan varsa buraya girmesini tavsiye etmem..ayrıca bir ricam olacak, koyduğunuz yiyecekleri kargoya verip tüm topicteki bayanlara göndermenizi istiyorum, banane istiyorum :roflol:

canım hoşgeldin...
yok bunlar kılo yapmıyo...
rahatla ye canım

çocklar saat 1 de kalktılar patates kızarttım yumurta haşladım özel istek

Ben geldiiiimm,karnımı doyurdum:kahve: ama bi çaya hayır demem.Asıl favorim kahvekaydirigubbakcemile5 ama onu içtim,tok karna bi çay içilir ama di mi?hihoyyythihoyyyt

bende bu tabakla geldim hamurişi istemeyenler için güzel bir seçenek olabilir diye düşündüm
amer20deli2ag0.jpg

ben sıze bır cay yapıyım dedım ...kızlaaaaarr sız neler yaptınız..
bu nasıl bır goruntu nasıl ozenilmiş....ınsan goruntuyu bozmaya kıyamıyor...
ama yemedende yapamıyacagım..ellerınıze saglık...tesekkurler...

kızlaaaarr gunaydın...ışe gıdecekler...okula gıdecekler...ev hanımları...kavaltınızı yapın enerjınızı toplayın..kavaltı benden caylar fırtınanınkızından...hadı buyrun afıyet olsun..canlar canımcıklar...
van122vr9.jpg

eee kavaltı masası buyuk oldu ama kulub kalabalık...herkesler yesın dımı ama...afıyet olsun..caylaaaaar...nerde.....

7.JPG

kızlar bende geldim.bende bişey getireyim dedim.afiyet olsun.duygu çıkmazım seninde çiğ köfte harika gözüküyor.ellerine sağlık...

kızlar dunden berı oh epey beslenmısınız oh oh...pastalar borekler...allhım dolmalar...bayılırım...bu ne guzellık ellerıne saglık canımcım

X