- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
selam kızlar özledinizmi benim yiyeceklerimi şöyle hayır diyemeyeceğiniz bir sofrayla geldim bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar özledinizmi benim yiyeceklerimi şöyle hayır diyemeyeceğiniz bir sofrayla geldim bugün
barcman abla resım makınanın tarıhı yanlıs galıba ama varya ciğkofteye bayıldım haa
yemek takımında bızım evdekı gıbı eskıden cok modaydı o
kız beyazgül sende benı mı takıp edıyon he
düğünum var gelsene be
allah iyiliğini versin böcük ben yapmadım onları alıntı anacığımkaydirigubbakcemile3
barcman abla resım makınanın tarıhı yanlıs galıba ama varya ciğkofteye bayıldım haa
yemek takımında bızım evdekı gıbı eskıden cok modaydı o
kız beyazgül sende benı mı takıp edıyon he
düğünum var gelsene be
Mercimekli köftelerde benden afiyet olsun
Kimse dokunamaz onlara barçman bana yaptı onları kaydirigubbakcemile5
Hem alçılı hem yaşlı bir kadın olarak onlar bana ait :jeyyar:
Çekin ellerinizi onlar benim cokacimcoook
he sana yaptı kesınn nan o yapmamişkı bend derdım su barcman ne becerıklık resımler calıntı cıktı cnm :1rolleyes: sen avcunu yala yada ekrana ekmek ban :roflol:
kız ugur böcüsü..bana becerıksız demısın ....arkamdan konusmusun ben degılmıyım sana ıftarlıklar hazırlıyan ben degılmıyım sana ıhlamurlar salepler yapan..
nankor kedı