çay molasina hoşgeldiniz..

selam kızlar özledinizmi benim yiyeceklerimi şöyle hayır diyemeyeceğiniz bir sofrayla geldim bugün
dsc03363hj8cc9.jpg

barcman abla resım makınanın tarıhı yanlıs galıba ama varya ciğkofteye bayıldım haa
yemek takımında bızım evdekı gıbı eskıden cok modaydı o
kız beyazgül sende benı mı takıp edıyon he

düğünum var gelsene be

barcman abla resım makınanın tarıhı yanlıs galıba ama varya ciğkofteye bayıldım haa

düğünum var gelsene be

allah iyiliğini versin böcük ben yapmadım onları alıntı anacığımkaydirigubbakcemile3

barçman sofra harika canım ben yapmadım diyorsun ama daha mükemmellerini yaptığını da gördük

düğünum var gelsene be

:roflol::roflol::roflol:
Bende diyecektim o el kimin :mymeka:
Çek elini cıss,onlar bizimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kimse dokunamaz onlara barçman bana yaptı onları kaydirigubbakcemile5
Hem alçılı hem yaşlı bir kadın olarak onlar bana ait :jeyyar:
Çekin ellerinizi onlar benim cokacimcoook

he sana yaptı kesınn nan o yapmamişkı bend derdım su barcman ne becerıklık resımler calıntı cıktı cnm :1rolleyes: sen avcunu yala yada ekrana ekmek ban :roflol:

he sana yaptı kesınn nan o yapmamişkı bend derdım su barcman ne becerıklık resımler calıntı cıktı cnm :1rolleyes: sen avcunu yala yada ekrana ekmek ban :roflol:

kız ugur böcüsü..bana becerıksız demısın ....arkamdan konusmusun ben degılmıyım sana ıftarlıklar hazırlıyan ben degılmıyım sana ıhlamurlar salepler yapan..
nankor kedı

kız ugur böcüsü..bana becerıksız demısın ....arkamdan konusmusun ben degılmıyım sana ıftarlıklar hazırlıyan ben degılmıyım sana ıhlamurlar salepler yapan..
nankor kedı

aaaaaa :1shok: :1shok: yok öle bışı nan sen deılsın o barcman ablaya dedım bılıyom senı bebem bılıyom(çaktrma)yerım senı kaydirigubbakcemile3

X