bende arzumun çaycısı var..8 yıldır taş gibi duruyo..ve hergün kullandığım halde..
Ne güzel canım maşallah..Porselen mi cam mı??
Kızlar bugün gidip arzumun cam demlikli olanını alacağım ama şuna karar veremedim bu sefer de: 2 modeli var aslında ikisi de birbirinin aynısı.Tek farkı şu birinin 4 fincanklık kahve makinesi hediyesi var.Diğeri ise hediyesi yok ama özel kapak sayesnde sadece kettle olarak kullanılıyo..Hangisini alayım??Başka bi fark yok
Kızlar bugün gidip arzumun cam demlikli olanını alacağım ama şuna karar veremedim bu sefer de: 2 modeli var aslında ikisi de birbirinin aynısı.Tek farkı şu birinin 4 fincanklık kahve makinesi hediyesi var.Diğeri ise hediyesi yok ama özel kapak sayesnde sadece kettle olarak kullanılıyo..Hangisini alayım??Başka bi fark yok
Kızlar size bahsettiğim arzumun lila üstü cam kahve makinesi hediyeli olanını aldım..Evet nette yazmıyordu ama kettle olarak kullanılıyo kapağı var..Annem de aynı gün bana arzumun lila 4lü blender takımını almış..Ezme karıştırma doğrama parçalama fln...Veeee ne oldu bilio musunuz annem çaycıyı kullanmadı ve çeyizime kaldırdı.Sevineyim mi üzüleyim mi:) ne kadar ısrar ettiysek de beniim çeyizime kalktı.Ah şu anneler...
önerileriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Beyaz eşya bölümünde anketim var katılırsanız sevinirim..Yeni bi araştırmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?