• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay makinesi çok acil :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndrcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ndrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
917
0
0
Antalya
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Salı günü annemin doğumgünü ve çaycı almak istiyorum hediye ama çok kararsız kaldım.Tefal mi arzum mu arçelik mi..Ve cam mı porselen mi??? Tefal ve arzumun demliği üstte olan modellerinde kampanya var. Bildiğim kadarı ile annem yanyana olanlardan değil de demliği üstünde olanlardan istiyor.Kampanyada olanlarda elektrikli cezve hediye ama cam.Ne yapmalıyım lütfen yardım edin :(

bence çay makinası çok mantıklı bişey değil. ama illede çay makinası diyosan arçeliğin çaycısından memnun olunduğunu biliyorum..

Hmm...Sağol canım:) Valla çok düşündüm ama en çok ana ihtiyacı var sanki şu sıralar..Başka önerin var mı;)

bende arzumun çaycısı var..8 yıldır taş gibi duruyo..ve hergün kullandığım halde..

Ne güzel canım maşallah..Porselen mi cam mı??

cam canım..hatta 1 sene işyerinde horca kullanıldı ama hala aynı işlevini görüyor..
aslında bir çok model var çay makinasında...
netten bakıp fikir edinip yorumlarına bakabilirsin..a.s.

Çok sağol canım ben de arçelik mat inox ve arzum arasında kaldım çok sağol..Yeni çeyiz hazırlığına başladım pek bilgim yok:( çiçeklere de bayıldım:))kaydirigubbakcemile5

Bende de, 4yildir Arzum'un üstü cam olan cay makinasi var. Inan misssler gibi, cok memenunum.
Tabi, en iyisi senin kararin..

Sağol canım..Valla arzumun çaycısı yanında elektrikli cezve hediyeli..Fiyatı da 135 di sanırım..Onu düşünüyordum ilk..Ama bi fikir alayım dedim pek anlamıyorum da

Kızlar bugün gidip arzumun cam demlikli olanını alacağım ama şuna karar veremedim bu sefer de: 2 modeli var aslında ikisi de birbirinin aynısı.Tek farkı şu birinin 4 fincanklık kahve makinesi hediyesi var.Diğeri ise hediyesi yok ama özel kapak sayesnde sadece kettle olarak kullanılıyo..Hangisini alayım??Başka bi fark yok

Kızlar bugün gidip arzumun cam demlikli olanını alacağım ama şuna karar veremedim bu sefer de: 2 modeli var aslında ikisi de birbirinin aynısı.Tek farkı şu birinin 4 fincanklık kahve makinesi hediyesi var.Diğeri ise hediyesi yok ama özel kapak sayesnde sadece kettle olarak kullanılıyo..Hangisini alayım??Başka bi fark yok

canım ben arzumun tamamı metal görünümlü olanını kullnıyorum. bekonun mat olanı ile arzumun parlak olanı arasında kalmıştım. arzumunkini fiyatı daha uygun olduğu için aldım. artıları çok fazla ama ben hemen iki eksisini söyleyeyim. kettle dan daha fazla ses çıkarıyo, demlik çok damlatıyor yani altında biriken suları alttakine silerek alsam bile damlıyor. ama bunlar almama engel olmadı. elektirikli cezve arzumunki yine çok güzel bir ürün ben de almayı düşünüyorum. bu arada bir arkadaşım metal su lekesi gösterir demişti ama arada nemli bezle silince sorun olmuyor.
annenin doğum günü kutlu olsun. öp bizim içinkaydirigubbakcemile3

canım kahve fincanı hediyeli olanda kettle olarak kullanılıyo ben aldım ayrı kapağı var

Ben ceyızıme tefalınkını aldım ama daha kullanmadım. Arkadasım arzumunkını kullanıyor o cok memnun

15otqbo.jpg

Kızlar size bahsettiğim arzumun lila üstü cam kahve makinesi hediyeli olanını aldım..Evet nette yazmıyordu ama kettle olarak kullanılıyo kapağı var..Annem de aynı gün bana arzumun lila 4lü blender takımını almış..Ezme karıştırma doğrama parçalama fln...Veeee ne oldu bilio musunuz annem çaycıyı kullanmadı ve çeyizime kaldırdı.Sevineyim mi üzüleyim mi:) ne kadar ısrar ettiysek de beniim çeyizime kalktı.Ah şu anneler...
önerileriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Beyaz eşya bölümünde anketim var katılırsanız sevinirim..Yeni bi araştırmaya başladım

Kızlar size bahsettiğim arzumun lila üstü cam kahve makinesi hediyeli olanını aldım..Evet nette yazmıyordu ama kettle olarak kullanılıyo kapağı var..Annem de aynı gün bana arzumun lila 4lü blender takımını almış..Ezme karıştırma doğrama parçalama fln...Veeee ne oldu bilio musunuz annem çaycıyı kullanmadı ve çeyizime kaldırdı.Sevineyim mi üzüleyim mi:) ne kadar ısrar ettiysek de beniim çeyizime kalktı.Ah şu anneler...
önerileriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Beyaz eşya bölümünde anketim var katılırsanız sevinirim..Yeni bi araştırmaya başladım

Hayırlı olsun, güle güle kullan... Ben de yeşilini aldım kahve cezveli setin, tost makinası hediyeliydi, 159 liraya almıştım Vatan Bilgisayar mağazasından. Kahvesi çok güzel oluyor, bir arkadaşımda görmüştüm öyle karar verdim almaya...

Back