• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cats by Luyano

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
kızlar,canlar... birşey soracağım sizlere,cats by luyano ürünlerini çok beğeniorum kedicikli kedicikli,evimhayatım.com sitesi üzerinden satılıyor,daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı acaba,güvenilir midir? ya da dışarda züccaciye veya alışveriş merkezlerinde bu ürünlerden gördünüz mü? :26:

tatlım o site nasıl bilmiyorum ama fiyatlar bana biraz pahalı geldi. bu marka markafonide, limangoda ya da bunun gibi sitelerde ara ara indirime giriyor. acelen yoksa biraz bekle derim ben. bu bölümden de indirimlere bakarsın. gördüğümde ben de haber veririm sana.

llavinya nında dediği gibi özellıkle markafoniye sık sık gelıyor bu markanın ürünlerı her gun takıp edersen daha uyguna alabılırsın :) ben bılınmedık sıtelerden hiç alışverıs yapmıyorum bu sıteyıde hiç duymadım.

Son düzenleme:
kızlar,canlar... birşey soracağım sizlere,cats by luyano ürünlerini çok beğeniorum kedicikli kedicikli,evimhayatım.com sitesi üzerinden satılıyor,daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı acaba,güvenilir midir? ya da dışarda züccaciye veya alışveriş merkezlerinde bu ürünlerden gördünüz mü? :26:

Ben yeni evlendim ve kahvaltı takımını cats by luyanodan tamamladım. daha 3 hafta felan oldu kullanalı (o da çalıştığımız için sadece haftasonu kahvaltısında kullanabiliyoruz) puzzle kahvaltılıkın altı kırıldı üstelik içini de tam doldurmamıştım resmen elimde kaldı. Pembe çaydanlık almıştım nitekim çaydanlığında üstündeki boyaları dökülüyo. Nasıl bir hevesle almıştım anlatamam. ama hevesim kursağımda kaldı. eğer sadece görsellik düşünüyorsanız tavsiye ederim ama o kadar para vericem sağlam olsun diyorsanız ı ıhhh tavsiye etmiyorum.

He bu arada bardakları ve pasta tabaklarını da aldım. Onları aktif bi şekilde kullanıyorum şimdilik problem yaşamadım. ama onlarda fos çıkarsa mutlaka yazarım. :32:

Eklentiler

• $resmimiz2.webp
    $resmimiz2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Back
X