- 14 Şubat 2018
- 97
- 27
- 8
- 28
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
Hamilelik gecirdin miBenim yumurtlamadan 3 4 gun sonra gogus hassasiyetim basliyor
Agustosta dis gebelik gecen ay da kimyasalHamilelik gecirdin mi
Kiyamam Allah tez zamanda hayirli bir evlat nasip eder insaAllah ben 3 yil oldu hic hamile.kalmadim bu ay biraz fazla denedik ama suan da hafif kasiklarim agiriyor adet olmaktan cok korkuyom bazen agliyom bile bilmiyomAgustosta dis gebelik gecen ay da kimyasal
Ben artik eskisi kadar uzulmuyorum alistim sanırımKiyamam Allah tez zamanda hayirli bir evlat nasip eder insaAllah ben 3 yil oldu hic hamile.kalmadim bu ay biraz fazla denedik ama suan da hafif kasiklarim agiriyor adet olmaktan cok korkuyom bazen agliyom bile bilmiyom
Sizin kac sene oldu cnmBen artik eskisi kadar uzulmuyorum alistim sanırım
Agustosta 2 yil olacak evleneli 1 yildan uzun suredir deniyoruzSizin kac sene oldu cnm
Doktora gidiyormusunuz pekiAgustosta 2 yil olacak evleneli 1 yildan uzun suredir deniyoruz
Yok canim zaten 2 kere hamile kaldigim icin bisey yapmiyo doktorlarDoktora gidiyormusunuz peki
Kasıklarda gerilme özellikte sol kasıkta ağrım olmuştu,öksürürken yada hapşırırken kasıklarsa bir ağırlık hissediyorsun..hiç unutmuyorum bir akşam kasıklarımda yanma hissettim ,düz yatınca çekme yapıyordu yan yatınca rahatlıyordum, devamı gelmedi o ayrı mesele düşükle sonuçlandı.Merhaba kizlar benim adet dongum 30 ve adetime 9 gun kala yumurtam catlati ovulasyon testiyel ogrendim tabi bu ay gun asiri iliski oldu acaba catliyan yumurtadan sonra ilk belirtimizi yazarmisiniz ben iliskiden sonraki gun cok kasik agrim oldu ve normalde kuru biriyim ama biraz. Aferdersiniz akintim gelmeye baslamis. Ara sira kasik agrim oluyor cok merak ediyorum sizde bana umit olun
Ayyy kesin çıkarr, nasıl bekleyebiliyorsun böyleherkese merhaba:) adetim iki gün gecikti başlarda adet olcam sandım tüm belirtiler vardı hatta adet olmam gereken gün bayılcam sandım sonra bir anda tüm belirtiler azalarak yok oldu adet olcağımı unutturacak kadar yani. çok heyecanlıyım boşada ümitlenmek istemiyorum ama idrar testi yapsam çıkar mı acaba
İnşallah ya inşallahAyyy kesin çıkarr, nasıl bekleyebiliyorsun böylekoş yap koşş, haber ver bizede inşallah müjdeli haber olur
Ayyy iki konuda sana yazmışımİnşallah ya inşallah
Cnm catladiktan sonrami bilemiyorum ama adetime 7 gun kala ayaga kalkinca gozum kararmaya basladi tansiyonum duser gibi bianda olup geciyodu bide beyaz losyon gibi akintim vardi adetim gectikten sonrada devam ettiMerhaba kizlar benim adet dongum 30 ve adetime 9 gun kala yumurtam catlati ovulasyon testiyel ogrendim tabi bu ay gun asiri iliski oldu acaba catliyan yumurtadan sonra ilk belirtimizi yazarmisiniz ben iliskiden sonraki gun cok kasik agrim oldu ve normalde kuru biriyim ama biraz. Aferdersiniz akintim gelmeye baslamis. Ara sira kasik agrim oluyor cok merak ediyorum sizde bana umit olun
Test bozuk çıktı yarn kan testi vercem hala adet olmadımAyyy iki konuda sana yazmışımyaptın mı??
Üçüncü gün adet gördümAyyy iki konuda sana yazmışımyaptın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?