Çatliyan yumurtadan sonra en erken hamilelik belirtisi

Yarimin Yariyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
97
27
8
28
Merhaba kizlar benim adet dongum 30 ve adetime 9 gun kala yumurtam catlati ovulasyon testiyel ogrendim tabi bu ay gun asiri iliski oldu acaba catliyan yumurtadan sonra ilk belirtimizi yazarmisiniz ben iliskiden sonraki gun cok kasik agrim oldu ve normalde kuru biriyim ama biraz. Aferdersiniz akintim gelmeye baslamis. Ara sira kasik agrim oluyor cok merak ediyorum sizde bana umit olun

Kiyamam Allah tez zamanda hayirli bir evlat nasip eder insaAllah ben 3 yil oldu hic hamile.kalmadim bu ay biraz fazla denedik ama suan da hafif kasiklarim agiriyor adet olmaktan cok korkuyom bazen agliyom bile bilmiyom
Ben artik eskisi kadar uzulmuyorum alistim sanırım

Kasıklarda gerilme özellikte sol kasıkta ağrım olmuştu,öksürürken yada hapşırırken kasıklarsa bir ağırlık hissediyorsun..hiç unutmuyorum bir akşam kasıklarımda yanma hissettim ,düz yatınca çekme yapıyordu yan yatınca rahatlıyordum, devamı gelmedi o ayrı mesele düşükle sonuçlandı.
Güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla..

Canım hiç belirti arama kendinde, hatta hissetsen bile yok yok de 10 aydır belirti rekoru kırdım ama nafile bu ay hiç belirtim yok çok şükür, yani şu ana kadar, bu ay ümitliyim bakalım özellikle şu göğüs hassasiyeti yumurtlama ile başlar adete kadar devam ederdi. Şimdi yok yani yok yok, hiç oralı olmuyorum belirtisizlik en güzeli

herkese merhaba:) adetim iki gün gecikti başlarda adet olcam sandım tüm belirtiler vardı hatta adet olmam gereken gün bayılcam sandım sonra bir anda tüm belirtiler azalarak yok oldu adet olcağımı unutturacak kadar yani. çok heyecanlıyım boşada ümitlenmek istemiyorum ama idrar testi yapsam çıkar mı acaba

Ayyy kesin çıkarr, nasıl bekleyebiliyorsun böyle koş yap koşş, haber ver bizede inşallah müjdeli haber olur

Cnm catladiktan sonrami bilemiyorum ama adetime 7 gun kala ayaga kalkinca gozum kararmaya basladi tansiyonum duser gibi bianda olup geciyodu bide beyaz losyon gibi akintim vardi adetim gectikten sonrada devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…