• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlayan oje

seda.sndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
109
0
96
Samsun
Evet hatunlaaar , bende çatlayan ojeleri denedim:21: ...

Siyah baz üzerine pembe kullandım .
:10:

14mt8h.jpg

2wcle1i.jpg

Bu gün ojelerimi çıkartırken şöyle bir şeyle karşılaştım ve gayet hoşuma gitti.
ac8ump.jpg

2qdbqsw.jpg

:92:

Ben sürünce çatlamıyo sadece bi bölüümü çatlıyo tek tırnagımda mesela ust uste geliyo kapanıyo bosluklar tam olarak anlatamadım ama ha bi de fırçası ojenin iki sürümden sonra kötüleşiyo canım hangi marka kullanıyosun?

Flormar grafftiti kullanıyorum ama şurada hata yapıyorsun... Hızlı olmalısın ve fırçayı şişeden çıkarınca üzerindeki fazla boyayı akıtmadan sürmelisin tırnağına... üste üste sürmeye çalışma çok kalın olur,çatlamaz,süremezsin çünkü çok çabuk kuruyor.Fırçanda boya bol olursa güzel sürülüyor.. Kolay gelsiiin.

Son düzenleme:
kızlar bende iğrenç durdular

kullanımını bi açık açık anlatabilir misiniz?

mesela tırnağın tümüne mi sürcez

Flormar grafftiti kullanıyorum ama şurada hata yapıyorsun... Hızlı olmalısın ve fırçayı şişeden çıkarınca üzerindeki fazla boyayı akıtmadan sürmelisin tırnağına... üste üste sürmeye çalışma çok kalın olur,çatlamaz,süremezsin çünkü çok çabuk kuruyor.Fırçanda boya bol olursa güzel sürülüyor.. Kolay gelsiiin.

fırçanın ucunu hiç akıtmamak ve hızlı sürmek işe yaradı. teşekkürlerrr

Çok Hızlı Olmakla Beraber, Fırçanın Ucunu Normal Oje Sürüyormuş Gibi İnceltmeyin..:27:
Çok Hızlı Çatlıyor ve Kuruyor..
Beyaz ila Siyah Harika Oluyor..:27:

ben çok sevdim yalnız hızlı olmazsan çok kötü duruyo siyahı çok hoşuma gitti güzel çatlıyo bide gri simlisini almıştım ondan pek memnun kalmadım istediğim gibi çatlamadı

fırçanın ucunu hiç akıtmamak ve hızlı sürmek işe yaradı. teşekkürlerrr

yanılmışım tek tırnakta deneyince işe yaradı gibi oldu ama hepsine bakınca iğrenç durdular yaa

renkten renge fark mı var acaba? eğer öyleyse moru tavsiye etmiyorum

sağol makarna, ama nası denersem deniyim olmadı :25:

ben flormarınkini 3.5 liraya aldım
ince katman sürünce hele hiç olmuyor :/ kalında çatlıyor ama bir garip görünüyor gözüme

ben küçük küçük çatlasın istiyordum ama aksıne buyuk buyuk catladı simli altın sarısı almıştım altına pembe surdum leoparımsı dursun diye ama olmadı :S ojede bozuldu galiba katılaşmış oldu biraz

benim alix avien,flormar denemedim.Kalın sürünce büyük çatlıyor ince sürünce daha küçük.Büyük olursa da kendim şeklini bozmayacak şekilde ayırıyorum.
ecisbicis bu ojeleri açık bırakmaya gelmiyor hemen kalınlaşıyorlar.

benim alix avien,flormar denemedim.Kalın sürünce büyük çatlıyor ince sürünce daha küçük.Büyük olursa da kendim şeklini bozmayacak şekilde ayırıyorum.
ecisbicis bu ojeleri açık bırakmaya gelmiyor hemen kalınlaşıyorlar.

bide simsizini alıp denemeyi düşünüyorumm becerebılırım umarımmmm

Back