catlatma teknigi

ben bu çatlatmadan çok çektim.tam 2 kere zımparalamak zorunda kaldım.neyseki 3.de başardım sayılır.en azından yüzüne bakılıyor.sizin ellerinize sağlık çok hoşlar

neden olmadiki catlatmaniz boyanizi su karismis olabilir cok kurutmus olabilirsiniz sac kurutma makinasini cok fazla yada cok yakından yada tam tersi cok uzaktan tutmus olabilirsiniz kullandiginiz markalardan olabilir catlatmasi baska boyasi baska oldumu bazen olmuyor catlatmaninda bir suru turu var siz hangisni yaptiniz istediginiz zaman sorabilirsiniz elimden geldigince yardimci olabilirim kare tepsilerin catlatmasinda cok ugrastim ben ornegin tepsilerde hem catlatma vernigi hemde catlatma medyumu kulladim bir haftaya yakin ugrastim ama sonunda deydi)))

benimde uyguladığım bir çatlatma tekniği var ama sizinkiler daha güzel olmuş :dance: elinize sağlık,yapım aşaması hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…