• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesiyle hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Can_an32

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
20
4
6
41
Eveeet herkesin umududur bir bebek sahibi olmak.. kadinlar kulubü ise baktigimiz ilk adreslerdendir.. hamile kalirsam tum bildiklerimi belirtilerimi yazacagim diyordum kendi kendime..
Tam Bir yil önce basladi bu arzum. Ilk bir kac ay aldirmadim... aylar gectikce canim sıkılsada dirayetli durmaya gayret ettim..
Esim sperm testi bile yaptirdi..
Benim adetimde bikac gun kayma basladi surecin sonuna dogru.. pko var dedi doktorum ama baslangiciymis..
Karar verdim yumurtlama takibi yaptirdim o ay yine tutmadi... rahim filmi cektirdim (korkmayin biz guclu kadinlariz kaldiramayacagimiz bir aci degil) o ay iliskiyi yasakladi doktor.. ne olur ne olmaz ilac aldin sakatlik falan olmasin dedi.. sonraki ay yine yumurtlama takibi yapti yine olmadi... aralik ayinda duydugum herseyi uyguladim.
Yumurtlama zamanima yakin sirtima Yakı cektim.. yumurtlamayi arttiriyor dediler.. catlatma ignesi vurdurdu doktor göbekten.. ayni gun ve peş peşe 4gun iliski verdi..kalcamin altina iki kat yastik aldim... 10 dk bisiklet surer gibi yaptim.. ve bir saat hic yerimden kalkmadim.. ay boyunca bol bol havuç ve incir yedim.. ayagimi sicak tuttum... ve sonucccc rabbime sukurler olsunki bu ay hamileyim 6 haftalik bir pitircik henuz.. belirtilerimide yazmak istiyorum
Bir gece aniden kasigima igne batmasiyla uyandim...
Diş etlerim cok sizladi..
Adetime 1 hafta varken mutis terleme bel agrisi basladi..
Ve atesim 37 nin altina hic duşmedi...
Evde test yaptim ve isik altinda hayalet bir ciZgi gordum.. hatta bir baskasi asla goremez inanmaz okadar ince... :)
Bikac gun sonra yineledim cizgi daha belirgindi doktor test yaptirdi once 137
2 gun sonra yeniledi. 350 cikti..
Kizlar sakin olun sabredin ve lutfen stres yapmayin...
Sorularinizi her zaman yanitlarim... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ne guzel cnim hayirli olsun.bende pkoyum hemde adet goremeyen pko;( 2kere asilama oldum negatif;( son 1kerede sadece catlatma ignesi denemek istiyorum ama kararsizim...

Ne guzel cnim hayirli olsun.bende pkoyum hemde adet goremeyen pko;( 2kere asilama oldum negatif;( son 1kerede sadece catlatma ignesi denemek istiyorum ama kararsizim...
Bende pco yum 9 yıl sonra oldu umutsuz olmayın ben her ay adet görüyordum ama pco olup adet görmeyen kişilerde hamile kalabiliyor

Bende pco yum 9 yıl sonra oldu umutsuz olmayın ben her ay adet görüyordum ama pco olup adet görmeyen kişilerde hamile kalabiliyor

Nasil kalicaz ki cnim:(((yumurtlama hic yokki :((( ilacla adet oluyorum ben.senin nasil oldu umut olurmusun bana :(((

Eczanelerde yakı diye bisey var isitici etkiye sahip belime ben ondan yapistirdim 2 gun durdu ve yumurtam zamanindan olce.olgunlasti.. deneyebilirsin

Adetim bittikten 1 hafta sonra yapistirdim.. 2 gun durdu doktora kontrole gittim yumurtlama.takibi icin

Eveeet herkesin umududur bir bebek sahibi olmak.. kadinlar kulubü ise baktigimiz ilk adreslerdendir.. hamile kalirsam tum bildiklerimi belirtilerimi yazacagim diyordum kendi kendime..
Tam Bir yil önce basladi bu arzum. Ilk bir kac ay aldirmadim... aylar gectikce canim sıkılsada dirayetli durmaya gayret ettim..
Esim sperm testi bile yaptirdi..
Benim adetimde bikac gun kayma basladi surecin sonuna dogru.. pko var dedi doktorum ama baslangiciymis..
Karar verdim yumurtlama takibi yaptirdim o ay yine tutmadi... rahim filmi cektirdim (korkmayin biz guclu kadinlariz kaldiramayacagimiz bir aci degil) o ay iliskiyi yasakladi doktor.. ne olur ne olmaz ilac aldin sakatlik falan olmasin dedi.. sonraki ay yine yumurtlama takibi yapti yine olmadi... aralik ayinda duydugum herseyi uyguladim.
Yumurtlama zamanima yakin sirtima Yakı cektim.. yumurtlamayi arttiriyor dediler.. catlatma ignesi vurdurdu doktor göbekten.. ayni gun ve peş peşe 4gun iliski verdi..kalcamin altina iki kat yastik aldim... 10 dk bisiklet surer gibi yaptim.. ve bir saat hic yerimden kalkmadim.. ay boyunca bol bol havuç ve incir yedim.. ayagimi sicak tuttum... ve sonucccc rabbime sukurler olsunki bu ay hamileyim 6 haftalik bir pitircik henuz.. belirtilerimide yazmak istiyorum
Bir gece aniden kasigima igne batmasiyla uyandim...
Diş etlerim cok sizladi..
Adetime 1 hafta varken mutis terleme bel agrisi basladi..
Ve atesim 37 nin altina hic duşmedi...
Evde test yaptim ve isik altinda hayalet bir ciZgi gordum.. hatta bir baskasi asla goremez inanmaz okadar ince... :)
Bikac gun sonra yineledim cizgi daha belirgindi doktor test yaptirdi once 137
2 gun sonra yeniledi. 350 cikti..
Kizlar sakin olun sabredin ve lutfen stres yapmayin...
Sorularinizi her zaman yanitlarim... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sağlıklı bir şekilde kucağına al kardeşim inşallah Rabbim bebek isteyen kardeşlerime de nasip etsin inşallah

Back