Çatlatma iğnesinin hcg etkisi kaç günde biter bilenler yazsın lütfen

12345678954321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
10
3
30
Merhabalar arkadaşlar bugün çatlatma iğnesini vurulali 18. Günüm kaset test yaptım pozitif çıktı dün kan verdim betam 153 çıktı acile gitmiştim acildeki doktor hala çatlatma iğnesinin etkisi sürüyor olabilir betan oyuzden böyle çıkmıştır dedi bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde bitiyor kaçinci günde gebelik net oluyor şimdi gebelik varmı anlamadım

Merhabalar arkadaşlar bugün çatlatma iğnesini vurulali 18. Günüm kaset test yaptım pozitif çıktı dün kan verdim betam 153 çıktı acile gitmiştim acildeki doktor hala çatlatma iğnesinin etkisi sürüyor olabilir betan oyuzden böyle çıkmıştır dedi bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde bitiyor kaçinci günde gebelik net oluyor şimdi gebelik varmı anlamadım
Yok ya 18. Günde ne etkisi kalacak. İğne günü hariç 14. Günde kesin sonuç çıkıyor genelde. Değerinde baya iyi. Hayırlı olsun canım 🧿🙏🏼

İğnenin etkisi 10 falan bitiyor diye biliyoeum
Ben 29 ekimde adet olmuştum adetimin 3. Günü letu kullanmaya basladim doktorum 10 gün iç dedi bir yumurtam büyümüştü 9, gün 17,5 cm di 11 Kasım'da iğnemi vuruldum öğlen bugün 18. Günüm sonclarim pozitif ama doktor iğnenin etkisidir hala diyince çok kafama taktım üzüldüm

Bana 24 saat demedi ya iğneden sonraki gün dedi akşamına 30 saat falan oldu ama 24 saatten önce şiddetli bi ağrım oldu ama sabaha yakındı kaçırmış olabilirmiyim

X