- 13 Ocak 2019
- 272
- 183
-
- Konu Sahibi Redkalonchoe
Adet oluyosun büyük ihtimalle 15 gun teste çıkardı yine takip et kanamayı yoğunlaşma olursa adet olmazsa da doktora gidersin başka birşey de olabilir kist filan iki gün sonra test yapMerhaba arkadaşlar, 29 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve bugün iğnenin tam 14cü günü normalde adetime iki günüm var.... Dün gece dayanamayıp test yaptım ve 15 dk sonra çooook hafif bir ikinci çizgi belirdi ama gerçekten çok silikti, bu sabahta kalkığımda peçeteye gelen çok az lekelenmem olduğunu gördüm... Sizde adet mi oluyorum testte ki çizgi iğne etkisinden miydi acaba bir an mutlu olmuştumböyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen, şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim daha önce klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda kist olmuştu bir defa yine olma ihtimali var tabiki..Adet oluyosun büyük ihtimalle 15 gun teste çıkardı yine takip et kanamayı yoğunlaşma olursa adet olmazsa da doktora gidersin başka birşey de olabilir kist filan iki gün sonra test yap
Naptın canım kanaman yoğunlaştı mı umarım sonuç pozitiftirMerhaba arkadaşlar, 29 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve bugün iğnenin tam 14cü günü normalde adetime iki günüm var.... Dün gece dayanamayıp test yaptım ve 15 dk sonra çooook hafif bir ikinci çizgi belirdi ama gerçekten çok silikti, bu sabahta kalkığımda peçeteye gelen çok az lekelenmem olduğunu gördüm... Sizde adet mi oluyorum testte ki çizgi iğne etkisinden miydi acaba bir an mutlu olmuştumböyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen, şimdiden teşekkür ederim
İki 3gündür bazen kahverengi bazen pembe lekelenmem var adet olduğumu düşünüyorum ama başlamadı da anlamadım... Bugün epey sancımda var normalde adet günüm bugün ama hala leke şeklinde geliyor.. Çok emin olamadım doğrusu sanırım ilaçlar kist yaptı, salı doktora gideceğim..Naptın canım kanaman yoğunlaştı mı umarım sonuç pozitiftir
Silikte olsa pozitif görmüşsün tekrarladın mı testi peki moralini yüksek tut negatifse bile bir sonraki ay olurİki 3gündür bazen kahverengi bazen pembe lekelenmem var adet olduğumu düşünüyorum ama başlamadı da anlamadım... Bugün epey sancımda var normalde adet günüm bugün ama hala leke şeklinde geliyor.. Çok emin olamadım doğrusu sanırım ilaçlar kist yaptı, salı doktora gideceğim..
Dün tekrarladım canım negatif çıktı maalesef bidaha yapmadım... Hayırlısı artık inşallah kist değildirSilikte olsa pozitif görmüşsün tekrarladın mı testi peki moralini yüksek tut negatifse bile bir sonraki ay olur
Merhaba arkadaşlar, 29 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve bugün iğnenin tam 14cü günü normalde adetime iki günüm var.... Dün gece dayanamayıp test yaptım ve 15 dk sonra çooook hafif bir ikinci çizgi belirdi ama gerçekten çok silikti, bu sabahta kalkığımda peçeteye gelen çok az lekelenmem olduğunu gördüm... Sizde adet mi oluyorum testte ki çizgi iğne etkisinden miydi acaba bir an mutlu olmuştumböyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen, şimdiden teşekkür ederim
Mesajınızı şimdi gördüm bir süredir bakamadım da, maalesef değilim iğne etkisinden öyle görünmüş sanırım... Bir kaç ay ara verdim tedaviye kafamı rahatlatmak adınaHamile misin canım merakk etiim
İgnedeki belirtilerin nelerdiMesajınızı şimdi gördüm bir süredir bakamadım da, maalesef değilim iğne etkisinden öyle görünmüş sanırım... Bir kaç ay ara verdim tedaviye kafamı rahatlatmak adına
Kaç defa kullandin çatlama iğnesiniMesajınızı şimdi gördüm bir süredir bakamadım da, maalesef değilim iğne etkisinden öyle görünmüş sanırım... Bir kaç ay ara verdim tedaviye kafamı rahatlatmak adına
4 defa kullandım ve başarısız sonuç aldım, iğneden sonra kasık ağrıları halsizlik göğüs hassasiyeti gibi belirtiler yaşadımKaç defa kullandin çatlama iğnesini
Bende 3 defa kullanıp bıraktım Allah'a kaldı herşey4 defa kullandım ve başarısız sonuç aldım, iğneden sonra kasık ağrıları halsizlik göğüs hassasiyeti gibi belirtiler yaşadım