Çok teşekkür ederim yanıtızın için 2 yıldır bekliyorumÇatlatma iğnesi bhcg içerir iğnenin etkisi geçiyordur tam negatiflesirse iğnenin etkisi geçmiş demektir tekrar pozitife dönerse hamilesinizdir bekleyin yani bence erken test yapmayın iğneden sonra 14. Gün test yapmalısınız
Benim de 1 yıl oldu ikimiz için de hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim yanıtızın için 2 yıldır bekliyorum
Amin canım aminBenim de 1 yıl oldu ikimiz için de hayırlısı olsun
Benim de ignemin bugün 10.gunu testlerin seninki gibi canım sonucun ne oldu acaba hamile misinKızlar görseldeki gibi testlerim 7 gün 8 gün ve 9 gün yaptım 9 gün silik çizgi de yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumuEki Görüntüle 3293796
Hayır hasta oldum canımBenim de ignemin bugün 10.gunu testlerin seninki gibi canım sonucun ne oldu acaba hamile misin
Tamam canım bende heyecanla bekliyorum 2 gün sonra tekrar test yapicam dün yani igneninb9.günü test yapmıştım ilk yaptigimda çok az belli oluyordu sonradan tekrar baktım çizgi belirginlesmisHayır hasta oldum canım
Kızlar görseldeki gibi testlerim 7 gün 8 gün ve 9 gün yaptım 9 gün silik çizgi de yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumuEki Görüntüle 3293796
Buda benim 7.8.9.gun testlerinKızlar görseldeki gibi testlerim 7 gün 8 gün ve 9 gün yaptım 9 gün silik çizgi de yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumuEki Görüntüle 3293796
Yarın 11 inci günüm yarın çıkar mı diyorsun iğne gününü saysammi ben iğneyi sabah vuruldum11 gün tekrar yap test kaybolazsa çiği hamilesin demektir ve koyulaşmasın lazım benim kayboldu
O günü sayma canımYarın 11 inci günüm yarın çıkar mı diyorsun iğne gününü saysammi ben iğneyi sabah vuruldum