- 24 Eylül 2022
- 38
- -5
- 3
- Konu Sahibi bayanflowers
-
Daha hic test yapmadim cunku artk skldimtest yaptınız mı negatif mi?
Hala hic yapmadim testTest yaptinmi kuzum
insallahHamilesindir belki
İyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim.Bu sozler icimi cok ferahlatiyor.Elbette rabbimin var bir bildigi fakat her ay husranlik yasamaktan dolayi artk icimden bile gelmiyor desemİçinizi ferah tutun, Rabbimizin hepimiz için düşündüğü birşey vardır. O yüzden bu ay olmadıysa da öğreneceksiniz er ya da geç. Ama ya varsa bebekbence test yapın.
Hİslerinizi ben ve buradaki bir çok kadın çok iyi anlıyor emin olun, yalnız değilsiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlısıylaİyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim.Bu sozler icimi cok ferahlatiyor.Elbette rabbimin var bir bildigi fakat her ay husranlik yasamaktan dolayi artk icimden bile gelmiyor desem
Cok tesekkur ediyorumHİslerinizi ben ve buradaki bir çok kadın çok iyi anlıyor emin olun, yalnız değilsiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlısıyla
Hayırlısı olsunBayadır bi krem kıvamında beyaz akıntim vardı ve az önce çamur gibi bisey basladi umarim yine kirmiziya cevirmez
Arkadaslar dun gece baslayan bi lekelenmem var normalde bugun benim normal adet olmam gereken gundu fakat olmadim.Dun aksamdan beri khve pembe arasi bi iki damla kadar leke oldu ara ara oluyor sanirim.Gogus uclarim simsiyah ve dokunamiyorum anlamadim bu neyin nesiArkadaşlar merhaba.Ben bundan 6 sene önce bi evlilik yasadim ve ilk geceden hamile kaldim.Daha sonra kan uyusmazligi nedeniyle karnimda öldü ve kurtaj olmak zorunda kaldim.20 yasindaydim ve istemedigim biriyle evlendirilmistim.Daha sonra bosandim ve bir bucuk yil once yeni bir evlilik yaptim.Hic korunmadigimiz halde gebelik olmadi.Klomenden sonra 9 eylulde catlatma ignesi yapildi.Bugün 16.gun oluyor.Gogus uclarimda muthis bir agri dokunamiyorum bile.Bugune kdar her turluk testi yaptilar ne bende nede esimde hicbir kusur yok.Gecen ayda hsg cektirdim.sizler neler soylersiniz bana akla ihtiyacim var.
Bir iki gün daha takip et yani bebişin belirtisi gibi ama öyle olmasını istediğimizden de olabilir. BilemedimArkadaslar dun gece baslayan bi lekelenmem var normalde bugun benim normal adet olmam gereken gundu fakat olmadim.Dun aksamdan beri khve pembe arasi bi iki damla kadar leke oldu ara ara oluyor sanirim.Gogus uclarim simsiyah ve dokunamiyorum anlamadim bu neyin nesi
Oyle degl mi bende o seklde dusunuyorumBir iki gün daha takip et yani bebişin belirtisi gibi ama öyle olmasını istediğimizden de olabilir. BilemedimYanlış bişey söyleyip umutlandırmak istemiyorum, adet başlangıcı da olabilir...
Ne durumdasınOyle degl mi bende o seklde dusunuyorum
Hala minik minik akinti var adet olmadim dun olmaliydimNe durumdasın
akıntı dediğin kahverengi şekilde olan mı devam ediyor?Hala minik minik akinti var adet olmadim dun olmaliydim
Evet oyleydi fakat malesef yine adet oldumakıntı dediğin kahverengi şekilde olan mı devam ediyor?
ÜZÜLME lütfenEvet oyleydi fakat malesef yine adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?