- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
-
- Konu Sahibi Kardelen060492
Kızlar merhaba,
İğnenin 6-8-9-10 günlerinde test yapıp 9.günden sonra negatifi gördüm. Dün 12.günümdü test yaptımm 15dk sonra çooook silik hayali bi çizgi gördüm. Bugün yine aynı şekilde ama hemen 10saniyede çıkan hayali çizgi gördüm. Geç mi döllendi acaba? Bide bel ağrılarım var 3 gündür. 11. gün Kasıklarımda hatta rahmimde ve sağlı sollu batmalar yaşadım. Ama yorulunca ayakta durunca olan ağrılar. 10dk da bi girip 5sn süren şiddetli sancılar. Bende korktum kist falan oluştu diye doktoruma sordum dün sabah(12.günümde) muayane için geleyim mi kist mi oluştu hocam diye o da hayır bekleyelim bol bol dinlenelim. Pazartesi günü 15.gün kan verelim dedi. Dün de batmalar yaşadım ama 11.gün gibi sık sık değil ama hep dinlendim dün. Testimde çoook silik çıktı resmini çeksem çıkmayacak çizgiyardımcı olur musunuz? Benim gibi yaşayan oldu mu?
Evet ama bi tık çok koyu değildi. Bundan önceki günlerde negatifti hep umarım öyledir pazartesi kan vereceğim sal günü de doğum günüm umarım hediye gibi gelir bebeğimBende hamileliğimi çok silik testte hatta resimde gözükmeyecek kadar açık şekildeydi öğrendim. Ertesi gün yaptığınız testte koyulaşma varmıydı? İnşallah güzel haberi alırsınız
Evet ama bi tık çok koyu değildi. Bundan önceki günlerde negatifti hep umarım öyledir pazartesi kan vereceğim sal günü de doğum günüm umarım hediye gibi gelir bebeğim
Canım 12.gün yani dün sabah saat 9da yaptım bugün 13.günüm gece 4te yaptım. Tamam canım yarın tekrar deneyim eğer yarında aynı çıkarsa umudumu keseceğim.Arka arkaya mı yaptınız yani 12. Gün gördüm dediniz ya diğeri de 13. Gün mü? Eğer öyle ise 2 günde bir şeklinde birde bakın bakalım yarın sabah aynı marka gebelik testi yine yapın belli eder varsa
İnşAllah en güzel doğum günü hediyeniz geliyordur
Yani silik demekte bebek var demekCanım 12.gün yani dün sabah saat 9da yaptım bugün 13.günüm gece 4te yaptım. Tamam canım yarın tekrar deneyim eğer yarında aynı çıkarsa umudumu keseceğim.
amiin inşallah çok teşekkür ederimmmm, tüm isteyenlere ve bana Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah
Canım nasıl umut oldunuz bana tam keserken çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahYani silik demekte bebek var demek
Sen ne kadar umudunu kesersen keso varsa vardır zaten silik felan
Bende silik öğrendim 4 gün sonra felan netleşmeye başlamıştı
Öyle kötü düşünme
Kuzum umut kesecek bişe yokkiCanım nasıl umut oldunuz bana tam keserken çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah kuzummmKuzum umut kesecek bişe yokki
Bide benimki kaset testte bile görünmedi
benimki Erken gebelik testinde silikti baya erken öğrenmiştim
Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Korkma bişe olmaz Allah’ın izniyle
Aslında adet belirtisi ile çok benzerdi ama bende ağzımda metal bi tat olmuştuİnşallah kuzummm
Senin belirtilerin nelerdii
Canım sonucun ne oldu bende çatlatma iğnesinin 6. Ve 7. Günü test yaptım meraktan silik çizgi vardı bugün yani 8. Günü test yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olur mu acaba senin sonucun nasılKızlar merhaba,
İğnenin 6-8-9-10 günlerinde test yapıp 9.günden sonra negatifi gördüm. Dün 12.günümdü test yaptımm 15dk sonra çooook silik hayali bi çizgi gördüm. Bugün yine aynı şekilde ama hemen 10saniyede çıkan hayali çizgi gördüm. Geç mi döllendi acaba? Bide bel ağrılarım var 3 gündür. 11. gün Kasıklarımda hatta rahmimde ve sağlı sollu batmalar yaşadım. Ama yorulunca ayakta durunca olan ağrılar. 10dk da bi girip 5sn süren şiddetli sancılar. Bende korktum kist falan oluştu diye doktoruma sordum dün sabah(12.günümde) muayane için geleyim mi kist mi oluştu hocam diye o da hayır bekleyelim bol bol dinlenelim. Pazartesi günü 15.gün kan verelim dedi. Dün de batmalar yaşadım ama 11.gün gibi sık sık değil ama hep dinlendim dün. Testimde çoook silik çıktı resmini çeksem çıkmayacak çizgiyardımcı olur musunuz? Benim gibi yaşayan oldu mu?
Amin sonucunuz ne oldu acabaCanım nasıl umut oldunuz bana tam keserken çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nisan başında adet oldum canım, 12 sinde rahim filmi çekindimAmin sonucunuz ne oldu acaba
Geçmiş olsun canım Allah bir an önce nasip etsin inşallah bende yedinci gün silik olunca koştum kana kanda 1.44 çıktı bugün 12.gÜnümde biraz daha belirgin çıktı ama korkuyorum 14...15 nisan raflı günüm bakalım bekliyorumNisan başında adet oldum canım, 12 sinde rahim filmi çekindim