- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Umudunu bekleyen
-
12. Güne kadar silik çizgi gördüm kan verdim 0.470Öyle yapmayi düşünüyorum teşekkürler canim
Bugün 12.gunum kan versem kesin sonuç verirmi12. Güne kadar silik çizgi gördüm kan verdim 0.470
Çıkıyor canım zaten ,5 altı çıkıyor yoksa varsa beş üzeriBugün 12.gunum kan versem kesin sonuç verirmi
Teşekkür ederim canım sende inşallah anne olursun bende şuan belirti yok ama eşim anne kokuyorsun diyip duruyor bundan önce benden önce hep o böyle dedikten sonra hamile çıkıyordum ama umudum yokÇıkıyor canım zaten ,5 altı çıkıyor yoksa varsa beş üzeri
Haber ver canım inşallah vardırTeşekkür ederim canım sende inşallah anne olursun bende şuan belirti yok ama eşim anne kokuyorsun diyip duruyor bundan önce benden önce hep o böyle dedikten sonra hamile çıkıyordum ama umudum yok
Inşallah canım doktor yapar bide testi 3 günüm var daha adetteHaber ver canım inşallah vardır
Ben acil de vermiştimInşallah canım doktor yapar bide testi 3 günüm var daha adette
Yaptim simdi heyecan sardi gecme bekle bekleBen acil de vermiştim
Normal canım bende de böyle r çıkıyordu ama negatif diBuda hastaneye gitmeden önceki yaptığım test
Anladım canım .s yine hüsran yaniNormal canım bende de böyle r çıkıyordu ama negatif di
Dualarım senınle canım benım de bır düşüğüm oldu İlk gebelıgım de catlatma ıgnesı ile olmuştu bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem inşallah hamilesindir ve bebegını kucagına almayı nasıp eder rabbım sana düşüklerinin sebebi neydı pekıLütfen yardım edin !! 20 haziranda catlatma ignesi vururdum bugün 10.gunum ve gebelik testi yaptım ikinci cizgi silik şekilde çıktı acaba iğnenin etkisimi yoksa birbirşeyler var olabilirmi bende gebelik belirtisi olmaz 2 düşüğüm var dua edin tutsun bu ay Rabbim isteyen herkeze nasip etsinEki Görüntüle 2283296
Allah razi olsun canim benim Rabbin sanada nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmaz Rabbim isteyen herkeze versin evlat özlemi zor çevre stres ben genetik test rahim filmi felan çektirdim ettim ama hicbir sebeb bulamadılar sebepsiz düşük dedi doktor hamile kaldığında perinatolojiye gitmen gerekiyor dediDualarım senınle canım benım de bır düşüğüm oldu İlk gebelıgım de catlatma ıgnesı ile olmuştu bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem inşallah hamilesindir ve bebegını kucagına almayı nasıp eder rabbım sana düşüklerinin sebebi neydı pekı
Sana özel bir mesaj yazdım canım bır bak istersen inşallah rabbım bundan sonra sana yardım eder ve bebegıne kavısırsun inşallahAllah razi olsun canim benim Rabbin sanada nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmaz Rabbim isteyen herkeze versin evlat özlemi zor çevre stres ben genetik test rahim filmi felan çektirdim ettim ama hicbir sebeb bulamadılar sebepsiz düşük dedi doktor hamile kaldığında perinatolojiye gitmen gerekiyor dedi
sonuç ne canımAllah razi olsun canim benim Rabbin sanada nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmaz Rabbim isteyen herkeze versin evlat özlemi zor çevre stres ben genetik test rahim filmi felan çektirdim ettim ama hicbir sebeb bulamadılar sebepsiz düşük dedi doktor hamile kaldığında perinatolojiye gitmen gerekiyor dedi
Daha çıkmadı canım ya sonucsonuç ne canım
Ne zaman çıkarDaha çıkmadı canım ya sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?