Çatlatma ignesinin 10.gunu gebelik testi

Umudunu bekleyen

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
109
39
18
27
Lütfen yardım edin !! 20 haziranda catlatma ignesi vururdum bugün 10.gunum ve gebelik testi yaptım ikinci cizgi silik şekilde çıktı acaba iğnenin etkisimi yoksa birbirşeyler var olabilirmi bende gebelik belirtisi olmaz 2 düşüğüm var dua edin tutsun bu ay Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Hayırlısıyla anladığım kadarıyla hamilesin bende senin gibi çocuk düşünüyorum bekliyorum benimde Salı günü belli olacak inş senin hamileliktir ama silik bile çıksa gebelik var anlamına geliyor bugün acilden bir kan testi yaptır istersen

Inşallah çok teşekkür ederim pazartesi doktora gidicem Rabbim sanada nasip etsin inşallah gebesindir

Bende sabah idrarda pozitif görüp kan verdim değerim 80,84 çıktı fakat 10 gündür lekelenme vardı , ve reglim biteli 16 gün oldu . İlginç bi durumdayım bende . Ya düşük yapıyorum yada regl sonrası hemen hamile kaldım . Kafam allak bullak

Üstüne gormeye yaşamış olabilirsin canım 2 günde bir betahcg ye baktır yukseliyormu sağ salim kucağına alırsın inşallah

Canım ben de. De aynısı oldu 14. Güne kadar bekle derim benim hüsran senin hüsran olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…