- 29 Haziran 2019
- 109
- 39
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umudunu bekleyen
-
Inşallah çok teşekkür ederim pazartesi doktora gidicem Rabbim sanada nasip etsin inşallah gebesindirHayırlısıyla anladığım kadarıyla hamilesin bende senin gibi çocuk düşünüyorum bekliyorum benimde Salı günü belli olacak inş senin hamileliktir ama silik bile çıksa gebelik var anlamına geliyor bugün acilden bir kan testi yaptır istersen
Yok bende 2 hamilelik gecirdim hiç belirti olmuyor sadece göğüs hassasiyeti oluyor oda şuan için erkenİnş bilmiyorum ki bekliyorum şimdilik sende belirtiler var mıydı
Ama 10 gündü 20 haziranda vurulsun iğneyi 29 haziranda yaptım testi inşallah vardirHemen gidip kan tahlili yaptırın bence , 1 saate çıkıyor sonuç. İnşallah güzel haber alırsınız çizgi baya belli ama iğnenin etkisi de olabilir
Aynen öyle önemli olan sağlıklı olsun ben iki kere yaşadım o heyecanı hep sevinccim yarim kaldıİnş vardır bu bekleyiş insanı hem heyecanlandırıyo hem stres yapıyor insanda
Inşallah tanışsındır Rabbim nasip etsin o duyguyuİnş bu sefer Sevinç’in yarım kalmaz ya bende bilmiyorum bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdik işte ama bende yine sancılar geliyor arada bu ay çok fazla bel ağrım var işte
Inşallah hamilesindirİnş bu sefer Sevinç’in yarım kalmaz ya bende bilmiyorum bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdik işte ama bende yine sancılar geliyor arada bu ay çok fazla bel ağrım var işte
Üstüne gormeye yaşamış olabilirsin canım 2 günde bir betahcg ye baktır yukseliyormu sağ salim kucağına alırsın inşallahBende sabah idrarda pozitif görüp kan verdim değerim 80,84 çıktı fakat 10 gündür lekelenme vardı , ve reglim biteli 16 gün oldu . İlginç bi durumdayım bende . Ya düşük yapıyorum yada regl sonrası hemen hamile kaldım . Kafam allak bullak
Dayanamayıp yarın öğlen baktırıcam gibi , bugün sabah 8 de verdim kan yarın öğlene 1,5 gün geçmiş oluyor .Üstüne gormeye yaşamış olabilirsin canım 2 günde bir betahcg ye baktır yukseliyormu sağ salim kucağına alırsın inşallah
Canım tşk ederim inş bakalım Salı günü adet günüm normalde bekliyorum bendeInşallah tanışsındır Rabbim nasip etsin o duyguyu
Öyle yapmayi düşünüyorum teşekkürler canimCanım ben de. De aynısı oldu 14. Güne kadar bekle derim benim hüsran senin hüsran olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?