Çatlatma iğnesini yanlış günde vurdum

berencerenseren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
4
0
35
Çatlatma iğnemi perşembe vuracağıma cuma günü vurdum. Bu hatam yüzünden cumartesi günü yumurta toplamam olmadı. Çok çokk üzüldüm. Emeğim çöp oldu resmen. Doktorum adet olduğumda tekrar başlayabileceğimi söyledi. Bu durumu yaşayıp diğer tedavisinde hamile kalan varmı? Moralim çok bozuk hala kendimi toparlayamadım

Herşeyde bir hayır vardır demekki bu ay sizin için doğru zaman değilmiş ben olaylara hep bu şekilde bakarım. Dünyanın sonu değil sonuçta ama tabi maddi olarakta kötü olmuş üzülmeyin kendinizi hemen toplayın bir sonraki tedaviniz düzgün ilerlesin

Yaaaa canım içim sızladı resmen senin adına. Amaaaaaaa kendini asla suçlama ve derin nefes al kendine deki doğru zaman bu ay değilmiş demekki. icini ferah tut ve o anı unut baska turlu insan unutamaz herhalde. hem maddi hem manevi zarar. Kısmet değilmişya olmayacakmışya bir sey sebep olacakmış zaten vardır bi hayr bunda da. Daha güzel günlerin olsun....

Bence doktora danışıp cinsel ilişkiyle değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi sorun , zaten olgun olan çatlayacaktır önce belki diğerleri çatlamqyacak bile. Ama amh yüksek ya da pcos gibi bir durumunuz varsa yani yumurtanız çoksa olmaz tabi öyle bişey. Sırf pazara denk geliyor diye yani yapmadılar hafta içi güne denk gelseydi öf püf yapıp gene yaparlardı.dominant olan belki fazla büyüyüp verimi düşerdi sadece..sinir bozucu. Herşeyde vardır bir hayır demekten başka çare yok maalesef. Belki bu yumurtalarınız sağlıklı çıkmayacaktı ve yine sil baştan yapacaktınız aynı şeyleri , bu daha hayırlısı olmuştur umarım. Çok hırpalamayın kendinizi

Baktım sizin için internetten maalesef yapacak bir şey yok yumurtalar uyarıldıkları için (opu dan sonra da zaten cinsel ilişki istenmiyor, bu yüzdenmiş) Torsiyon yapma riski varmış.
Bir an önce bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Çok üzüldüm içim sızladı resmen. Hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. Yapılması gerekenleri hem anlatıyolar, hem de bi kağıtta veriyorlar. Sana bunu yapmadılarmı yoksa yanlışmı anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…