normal daha iğnenin etkisi geçmemiştir, 10gün silik pozitifti 12. gün negatif oldu 14. gün tekrar pozitifi gördümÇatlatma ignesi vurulduktan kaç gün sonra test yaptınız? Bugun 8. gün testim pozitif çıktı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başıma inşallah.normal daha iğnenin etkisi geçmemiştir, 10gün silik pozitifti 12. gün negatif oldu 14. gün tekrar pozitifi gördüm
Insallah çok sağolunPozitif çıkar çünkü iğne etkisi gitmemiştir en sağlıklısı 14.gün inşalalh o zamanda pozitif olur
Allah razı olsın inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınızAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başıma inşallah.
Amin inşallahAllah razı olsın inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız
12.gun negatifti 14. Negatif
Sonuc maalesef negatif simdi regl oldum yeniden basladim ignelereSonuç negatif mi ?
Kaçıncı çatlatma ignesi olacak ?Sonuc maalesef negatif simdi regl oldum yeniden basladim ignelere
Benim ilkti simdi ikinci olcak insallah yapabilirsem ilk yumurtalari buyutup sonra ovitrelle yapmayi planliyoruzKaçıncı çatlatma ignesi olacak ?
Benimde dün bir hafta oldu test pozitif çıktı ama aynen daha çok erken çatlatma iğnesi 12. güne kadar yanlış değer verebiliyormuş maalesefÇatlatma ignesi vurulduktan kaç gün sonra test yaptınız? Bugun 8. gün testim pozitif çıktı
Yarın kan vermeniz lazım ben cumartesi kan vermeye gidecem inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde bugün iğnemin 13.günü bekliyorum ama korkuyorum da son zamanlarda kimse pozitif yazmamış galiba
Benim 8. Günden sonra negatif oldu ya. Şimdi kan vermek için bekliyorumBenimde dün bir hafta oldu test pozitif çıktı ama aynen daha çok erken çatlatma iğnesi 12. güne kadar yanlış değer verebiliyormuş maalesef
Test yaptım negatif çıktı çok üzgünümYarın kan vermeniz lazım ben cumartesi kan vermeye gidecem inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun nasip değilmiş. inşallah bir dahaki aya güzel haberler alirsinTest yaptım negatif çıktı çok üzgünüm
İnşALLAH siz yaptınız MıHayırlısı olsun nasip değilmiş. inşallah bir dahaki aya güzel haberler alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?