Çatlatma iğnesinden sonra test ?

15 gün diye biliyorum. Unutmuş veya karıştırıyor da olabilirim. ben de çatlatma iğnesi yaptım ama regl tarihimi bekledim ve oldum bence sende bekle inşallah olur bu ay💐
İnşallah canım beni dua edermisin banada 🥲ilk catlatma ignem benim belirtilerin varmıydi iğne günü ile 9 gün oldu bana

İnşallah canım beni dua edermisin banada 🥲ilk catlatma ignem benim belirtilerin varmıydi iğne günü ile 9 gün oldu bana
Benim hep belirtim var😂 şaka bir yana insan çok isteyince psikolojik olarak belirtiler varmış gibi oluyor ben bir yıldan fazla oldu yaptıralı tam hatırlamıyorum ama kasıklarda ağrı vardı

Benim hep belirtim var😂 şaka bir yana insan çok isteyince psikolojik olarak belirtiler varmış gibi oluyor ben bir yıldan fazla oldu yaptıralı tam hatırlamıyorum ama kasıklarda ağrı vardı
Ay haklısın inan benimde hep belirtim var 😂 ara sıra adet olcakmis gibi ağrı göğüslerim agrirdi normalde hiç agrimiyor sadece uçları aciyor ve aşırı halsizlik uyku hali var 🥲

Bu sabah ki testimde böyle

Eklentiler

• IMG_20241122_185701.jpg
    IMG_20241122_185701.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20241122_185653.jpg
    IMG_20241122_185653.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 10
14.15 gün yapmanız daha iyi olur. Bende dün yaptım test sonucum 7.07 çıktı yarın bir daha kan vereceğim

14.15 gün yapmanız daha iyi olur. Bende dün yaptım test sonucum 7.07 çıktı yarın bir daha kan vereceğim
Hiç sabredemiyorum normalde gogsum çok hassalasir yumurtlama sonrası ama sadece bu ay göğüs uclarim açıyor ve etrafındaki halka koyulasmis baya ara sırada kasik ağrısı aniden grip çıkıyor bide aşırı uyku hali var 🥲

Hiç sabredemiyorum normalde gogsum çok hassalasir yumurtlama sonrası ama sadece bu ay göğüs uclarim açıyor ve etrafındaki halka koyulasmis baya ara sırada kasik ağrısı aniden grip çıkıyor bide aşırı uyku hali var 🥲
güzel haberler alırsınız umarım dualarım sizinle

X